Ovo je najlakši preklopni pametni telefon na svijetu

blank

U Kini je predstavljen Honor Magic Vs2, a dostupan je u ponoćno crnoj, koraljno ljubičastoj i ledeno plavoj boji

Iako je za sada dostupan samo u Kini novi Honor Magic Vs2 nam je itekako zanimljiv jer možemo pratiti razvoj tržišta sklopivih uređaja, a za očekivati je da će se pojaviti i na europskom tru. Novi model pomiče granice kada su u pitanju preklopne inovacije.

Honor Magic Vs2 teži samo 229 g, kućište mu je izrađeno od legure magnezija visoke čistoće kakva se koristi u svemirskoj industriji, koja je 33% manje gustoće i pokriva 72% površine ispod ploče zaslona.

Uz to što je lakši je od svog prethodnika na modelu Honor Magic Vs2 se ističe izuzetno lagana šarka od titana, proizvedena najsuvremenijom tehnologijom 3D ispisa, uz koju se postiže savršena ravnoteža  između mase i snage. Novi model koristi strukturu bez zupčanika i viseći dizajn vodene kapi, zbog čega šarke osiguravaju glatko iskustvo otvaranja i zatvaranja.

blank

Ugrađen je Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 uz koji Magic Vs2 pruža izvrsne performanse. S Honorovim vlastitim GPU Turbo X i OS Turbo X rješenjima ovaj preklopni uređaj pruža brže korisničko iskustvo, temeljeno na optimizaciji resursa cijelog sustava. Honor Magic Vs2 pokreće MagicOS 7.2.

Masivna baterija od 5000 mAh i punjenje snagom od 66 W pozicionira ga na sami vrh preklopnih telefona u pogledu kapaciteta baterije.

blank

Honor Magic Vs2 ima 6,43-inčni, 20:9 vanjski OLED zaslon koji podržava razlučivost od 2376 x 1060 piksela i vršnu svjetlinu od 2500 kandela za pružanje izvrsne vizualne jasnoće. Kada je rasklopljen unutarnji sklopivi OLED zaslon od 7,92 inča nudi širi pogled sa svojom rezolucijom od 2344 x 2156 piksela, koja ide do čak 1600 kandela.

Uz sustav trostruke kamere, koji se sastoji od širokokutne kamere od 50 MP, telefoto kamere od 20 MP i ultraširoke kamere od 12 MP, korisnicima omogućuje izradu fotografija s vrhunskim mogućnostima senzora svjetla.

blank

blank

Podržavajući zumiranje do 40x, AI Motion Sensing Capture i optimizirane algoritme snimanja za portrete, noćne scene itd. Vs2 može stvoriti remek-djela u sekundi, bilo kada i bilo gdje u svakodnevnom životu.

Uređaj je zasad dostupan samo u Kini i to u ponoćno crnoj, koraljno ljubičastoj i ledeno plavoj boji, po cijeni od 909 eura.

blank

blank

blank blank blank blank blank