Pametni telefon inspiriran estetikom automobilske industrije

blank

Porsche Design Honor Magic6 RSR sljedeći je model nastao iz suradnje dva brenda i donosi savršen spoj preciznosti i visokih performansi

„Mislim da Honor i Porsche Design dijele istu viziju kad je u pitanju ponuda vrhunskih i inovativnih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji. Nismo mogli pronaći boljeg partnera od Porsche Designa – budući da se ne bojimo mijenjati pravila kako bismo došli do najboljih rješenja za nove i uzbudljive proizvode“, istaknuo je Yuan, glavni Honor-ov dizajner.

Novi Android smartphone izrađen od titana inspiriran je estetikom automobilske industrije. Porsche Design Honor Magic6 RSR rezultat je nastavka partnerstva koje proizlazi iz zajedničke vizije za oblikovanjem budućnosti, s ciljem razvoja proizvoda koji odražavaju ekspertizu oba brenda.

Prije svega, Honorove predanosti u unaprjeđenju korisničkog iskustva, pri čemu je Porsche Design prepoznao Honor kao premium globalni brend koji kontinuirano postavlja nove standarde u industriji.

blank

Porsche Design Honor Magic6 RSR utjelovljuje DNK Porsche Designa, sa smjelim i upečatljivim dizajnom inspiriranim motorsportom. S modulom kamere koji je elegantno uokviren Porscheovom šesterokutnom strukturom, ovaj odabir dizajna održava standarde preciznosti i visokih performansi karakterističnih za sve Porsche sportske automobile.

Izrađen od titana, materijala poznatog po svojim laganim svojstvima i snazi u podupiranju jako opterećenih komponenti, ovaj pametni telefon predstavlja pravu estetiku umjetničke geometrije. Uz to, Porsche Design Honor Magic6 RSR ima i čistu, simetričnu vršnu liniju, koja poboljšava njegov dinamičan izgled i prianjanje u ruci korisnika, dodatno naglašavajući funkcionalni pristup dizajnu Porsche Designa.

blank

Porsche Design Honor Magic6 RSR donosi inovativne tehnologije za bolje fotografije i brže fokusiranje. Uz HDR LOFIC tehnologiju, kamera je poboljšana za 15 EV, a LiDAR Matrix sustav autofokusa osigurava preciznost i brzinu.

Za zaštitu uređaja, tu je revolucionarna HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield zaštita s premazom od silicij nitrida za 10 puta veću otpornost na ogrebotine i apdove. Dvoslojni OLED tandem zaslon produžuje životni vijek zaslona i pruža svjetlije slike.

Baterija od 5600 mAh i Power Enhanced Chip Honor E1 osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. S MagicOS 8.0 korisnici imaju poboljšane značajke poput Magic Portala i MagicRinga za bolju interakciju i povezanost. Ovaj uređaj koristi Snapdragon 8 Gen 3 platformu za vrhunske performanse i AI mogućnosti.