Parking aplikacija PayDo prisutna je u 19 hrvatskih gradova

blank

Korištenje aplikacije PayDo za plaćanje parkinga bez naknade za SMS poruku omogućeno je u novim hrvatskim gradovima.

Prilikom plaćanja parkinga putem SMS poruke u hrvatskim gradovima mobilni operatori nam zaračunavaju naknadu za uslugu između 50 lipa i gotovo jedne kune. Kako biste izbjegli plaćanje SMS poruke po posebnoj cijeni, jer se pri plaćanju parkinga ne troše SMS poruke iz SMS paketa koji dodatno plaćate, dobro će vam doći mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje PayDo koja ne koristi SMS protokol.

Aplikaciju PayDo već smo testirali i uvjerili se u jednostavnost i praktičnost korištenja, a dostupna je privatnim i poslovnim korisnicima. Vaš pametni telefon mora biti Android s verzijom 4.0 ili novijom te neki od Appleovih uređaja (iPhone, iPad, iPod) s minimalnom verzijom operativnog sustava 10.0 ili novijom.

blank
Kroz pet koraka obavili smo plaćanje parkinga

Popis gradova u kojima je PayDo aplikacija IT tvrtke Infoart dostupan proširen je i usluga je od sada (srpanj 2018.) dostupna u 19 hrvatskih gradova: Split, Zadar, Dubrovnik, Pula, Poreč, Rovinj, Šibenik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice, Vodnjan, Bjelovar, Osijek, Samobor, Sisak, Slavonski Brod, Karlovac, Varaždin i Vukovar. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.