Pogledajte kakve se sve cool kreacije mogu napraviti od obične kartonske kutije za televizor

blank

Što napravite s kartonskom kutijom nakon kupnje novog televizora? Bacite ju? Ako kupite Samsungov televizor, nema šanse da kutiju bacite ili reciklirate

Za mnoge je to samo obična kutija. Nećete vjerovati, ali kartonski materijali od pakiranja u kojem dolaze novi Samsungovi televizori serija The Serif, The Frame i The Sero mogu se pretvoriti u korisne kućne dodatke poput malog stola u dnevnom boravku, police za odlaganje daljinskog upravljača televizora i ostalih uređaja, pa čak i u simpatične kućice za ljubimce. Ne vjerujete i dalje? Pogledajte fotografije.

blank

blank

Ekološka pakiranja Samsungovih lifestyle televizora su u najavi, moći će se lako rezati kutije kako bi se izradili kreativni dijelovi pokućstva. Nova pakiranja opremljena su prigodnim priručnicima te QR kodovima na vanjskoj strani kutije koji služe kao poveznica na online upute.

Za svoj koncept ekološkog pakiranja Samsung je za efikasno korištenje prirodnih resursa i zaštitu okoliša osvojio Nagradu za inovacije na međunarodnom tehnološkom sajmu CES 2020.

U sklopu predstavljanja novog pakiranja, Samsung i britanski lifestyle magazin Dezeen 6. travnja su pokrenuli globalno natjecanje u dizajnu. Ove će tvrtke kreatora najboljeg i najpraktičnijeg rješenja napravljenog od kutije za televizore nagraditi sa 20.000 dolara, nakon čega će, kroz upute, korisnicima Samsung televizora omogućiti da ovaj dizajn iskoriste i u svom kućanstvu. Prijave su otvorene do 29. svibnja 2020. za sve zainteresirane starije od 18 godina.

Za više informacija o natjecanju posjetite Samsung Out of the Box Competition ili Samsung TV Instagram profil (@samsungtv).

blank blank blank