Pogledajte raspored predavanja na WinDays20

blank

Na online konferenciji WinDays20 moći će se pogledati duel Rafala Lukawieckog i Stevena Van Belleghema o najkontroverznijim tehnološkim temama

Kako će tehnologija oblikovati svijet u budućnosti i kako se s time nositi samo je jedna od tema na tehnološkoj konferenciji WinDays20 powered by Microsoft koja će se održati u online formatu od 7. do 9. prosinca 2020.

Sudionici će putem live streama moći pratiti više od 60 predavanja tehnološke, poslovno-tehnološke i poslovne tematike, a sve što propuste moći će pogledati i naknadno putem snimki. Kad bi WinDays20 keynote bio film vjerojatno bi se zvao Sudar titana. Da je u ponudi kladionica, sigurno bi bio najtipovaniji događaj jer su oba sudionika poznata imena iz svijeta biznisa i tehnologije s potpuno drugačijim backgroundom, a njihov duel na programu je u srijedu, 9. prosinca u 11:45.

blank

U lijevom kutu Steven Van Belleghem. Ekipa za koju igra: biznis. Autor nekoliko bestselera i keynote govornik s više od 1000 održanih prezentacija. Stručnjak za budućnost korisničkog iskustva. U desnom kutu Rafal Lukawiecki. Ekipa za koju igra: tehnologija. Ima puno obožavatelja unutar ICT zajednice. Predavač na velikim IT konferencijama, na kojima je dijelio pozornicu s Billom Gatesom i Neilom Armstrongom. Podatkovni znanstvenik i stručnjak za umjetnu inteligenciju i napredne analize.

U fokusu će biti i ovogodišnja ključna konferencijska tema umjetna inteligencija. Pogledajte što je sve na rasporedu konferencije WinDays20konferencije WinDays20