Pričuvna veza za izvanredne situacije poput potresa ili fizičkog oštećenja kabela

blank

Iz A1 Hrvatska stiže odlična podatkovna podrška u slučaju nepredvidivih okolnosti na koje je gotovo nemoguće utjecati

Pričuvna veza Pro, za 165 kuna + PDV mjesečno, malim, srednjim i velikim poslovnim korisnicima osigurava visoku razinu dostupnosti kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja u izvanrednim situacijama tijekom kojih može doći do prekida pristupa Internetu i podatkovnih veza prema ostalim lokacijama.

Prekid rada POS uređaja, nemogućnost dohvata podataka ili njihova slanja za mnoge tvrtke znači zastoj u poslovanju i moguće gubitke te utječe na reputaciju kod kupaca, klijenta dobavljača i partnera. Prekid u komunikaciji odnosno prekid internetske ili podatkovne veze može se spriječiti primjenom usluge Pričuvna veza Pro koja omogućuje zamjenski pristup preko A1 mobilne mreže.

blank

Korisnik dobiva pričuvni pristup preko A1 mobilne mreže za primarnu uslugu stalnog pristupa Internetu ili uslugu podatkovnog IP-VPN povezivanja lokacija. Pričuvna veza je stalno aktivna i spremna za preuzimanje prometa u slučaju prekida primarne veze. Podatkovni promet se u najkraćem roku automatski preusmjerava na pričuvni pristup i tako osigurava kontinuitet poslovanja.

Mobilni podatkovni promet ostvaren pričuvnom vezom je neograničen (flat rate) i bez dodatne naplate. Najveća dostupna brzina ovisi o kapacitetima i brzini same A1 mobilne mreže na lokaciji. U slučaju aktiviranja pričuvnog pristupa bit će dostupan isti javni IP adresni prostor kao i na osnovnom pristupu.

S uslugom se u najam dobiva profesionalna terminalna oprema (ruter s integriranim 4G modemom te unutarnja ili vanjska antena, ovisno o jakosti signala) koja može podržati korisničke komunikacijske potrebe za nesmetan nastavak poslovanja.