Telemach mijenja naziv Tele2, a mijenja se i izgled prodajnih mjesta

blank

2021. godinu Telemach počinje vizualnim izmjenama prodajnih mjesta, a povećali su i broj zaposlenika za 50 novih

Novi vizualni identitet prodajnih mjesta u Zagrebu, Samoboru i Đakovu najava je promjena koje su počele u 2020. godini, nakon što je Tele2 Hrvatsku preuzela United Grupa te promijenila naziv kompanije u Telemach Hrvatska. U sljedećih nekoliko tjedana novi izgled i stil zaživjet će i na drugim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

blank

– Pri ulasku u preuređeno prodajno mjesto korisnici odmah doživljavaju najvažnije iz ponude, i to u ugodnom okruženju jer ih dočekuju prirodni i industrijski elementi, poput drvenog namještaja, digitalnih zaslona i LED rasvjete, usklađeni u elegantnom i otvorenom rasporedu prema najnovijim trendovima u dizajnu, najavljuje Mislav Galler, glavni direktor za prodaju u Telemachu Hrvatska te očekuje lakši pristup prodajnih savjetnika do korisnika.

Mislav Galler, Telemach Hrvatska
Mislav Galler, Telemach Hrvatska

U 2021. godini slijede velike investicije u razvoj mreže, do 230 milijuna eura u mobilnu i fiksnu mrežu tijekom pet godina – 130 milijuna eura ulaganja u modernizaciju mobilne mreže, kroz proširenje pokrivenosti, poboljšanje kvalitete i uvođenje ultrabrze 5G tehnologije dok će se dodatnih 100 milijuna eura uložiti u izgradnju najsuvremenije optičke mreže koja će privatnim i poslovnim korisnicima omogućiti ultrabrzi širokopojasni internet po brzinama do 10 gigabita.

Prestat će i korištenje naziva Tele2 te započeti korištenje naziva Telemach, uz novi vizualni identitet, što će biti predstavljeno tijekom prve polovice ove godine. Na kraju 2020. godine Telemach je imao 422 zaposlena, a u prvih nekoliko dana 2021. već su povećali tim za 50 kolega.

U sklopu United Grupe u Hrvatskoj, uz Telemach Hrvatska, posluju televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV kao i portal dnevnik.hr.