Prijavite se na webinar i saznajte sve o prednostima korištenja blockchain tehnologije

blank

Webinar na temu Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima organizira veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država

Na webinaru, koji će se održati u utorak 21. srpnja 2020. u 14 sati, govorit će predstavnici blockchain udruga iz Hrvatske, Europe i SAD-a. Predstavit će se i dvije američke tvrtke koje već dugo vremena uspješno razvijaju svoje proizvode i usluge na bazi blockchain tehnologije, a koje nisu povezane s kripto (digitalnim) valutama.

Želite li saznati više o blockchain tehnologiji, osnovi za kriptovalute, pridružite se webinaru na temu „Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima“ i saznat ćete da se njezin princip počinje uspješno koristiti i u drugim sektorima, nevezanim za kriptovalute. To su sektori poput turizma, energetike, državne administracije, zdravstva, poljoprivrede, auto industrije, intelektualnog vlasništva itd.

Blockchain tehnologija mogla bi daleko nadmašiti same kriptovalute u smislu ukupnog utjecaja te se pravi potencijal blockchaina tek očekuje. Mnogi, koji ju već koriste, potvrđuju da su integracijom ove tehnologije u svoje sustave značajno povećali kvalitetu i sigurnost svoga poslovanja. Pretpostavlja se da će u budućnosti mnoga poduzeća izgubiti konkurentsku prednost ako ne integriraju blockchain tehnologiju.

Kako biste se priključili besplatnom webinaru kojeg organizira veleposlanstvo SAD-a, na kojem će sudjelovati sudionici iz Europe i SAD-a, kliknite na Webex link. Sudjelovat ćete u zanimljivom razgovoru o trendovima i mogućim regionalnim suradnjama. Očekuje se poseban interes sa strane domaćih i stranih IT tvrtki, predstavnika poduzeća iz spomenutih industrijskih sektora, gradonačelnika, različitih ministarstva, sveučilišta kao i entuzijasta koji žele nešto novo naučiti iz „prve ruke“.

Program webinara s detaljima govornika:

blank

blank