Prvi smartphone s fizički prilagodljivim otvorom blende

blank

Huawei je lansirao Mate 50 Pro, a novi pametni telefon nudi fizički prilagodljivi otvor blende s 10 razina

Huawei je regionalno lansirao veliki izbor novih proizvoda uključujući Mate 50 Pro, vrhunski pametni telefon s prvom u svijetu kamerom s fizički prilagodljivim otvorom blende s 10 razina i pametne telefone nova 10 serije elegantnog dizajna i inovativne prednje kamere od 60 MP.

Predstavili su i Huawei FreeBuds SE, slušalice kristalno čistog zvuka i pametni sat modernog dizajna, Watch GT 3 SE. Uz pametne uređaje predstavljena su i poboljšanja te novosti vezane za popularnu trgovinu aplikacija AppGallery.

blank

Huawei Mate 50 Pro

Mate 50 Pro ima vrhunsku kameru od 50 MP te fizički prilagodljiv otvor blende podesiv na 10 razina. Uređaj donosi ključna poboljšanja optičkog sustava, mehaničke strukture, tehnologije snimanja i obrade slike. Svi foto entuzijasti moći će snimiti besprijekorne portrete sa savršenim tonovima kože, teksturom i prekrasnim bokeh efektom, očaravajuće i živopisne krajolike, veličanstvene makro snimke s oštrim prednjim planom i prirodno zamućenom pozadinom te izvrsne fotografije pri slabom osvjetljenju.

Osim inovacija po pitanju kamere, Mate 50 Pro podiže ljestvicu i kod upotrebe baterije kroz značajku SuperEnergy Boosting.

blank

Narančasta verzija modela Huawei Mate 50 Pro predstavljena je kao prvi telefon s Kunlun staklom zaslona čime je Huawei ponovno dokazao svoju predanost inovacijama materijala izrade i stalnom podizanju ljestvice oko izdržljivosti hardvera pametnih uređaja.

Huawei nova 10 serija

Modeli Huawei nova 10 i nova 10 Pro mijenjaju tradicionalni pristup mobilnoj fotografiji s impresivnom ultra širokokutnom prednjom kamerom od 60 MP koja može snimati 4K videozapise.
Oba uređaja donose mnoštvo impresivnih specifikacija uključujući stražnju kameru od 50 MP s naprednom obradom slike, visokim stopama osvježavanja zaslona i mogućnošću brzog punjenja.

blank

Huawei Mobile Services i AppGallery

AppGallery, globalna platforma za distribuciju aplikacija, koja sada ima 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika, od kojih se 45 milijuna nalazi u Europi, može se pohvaliti rastom broja aplikacija od 147% u odnosu na proteklih 18 mjeseci, s više od 5,5 milijuna registriranih programera koji neprestano rade na njenom razvoju.

Trgovina aplikacija treće strane pod nazivom Gspace može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija.

S korisničkim iskustvom kao prioritetom, AppGallery je jednostavan za korištenje i dolazi s nizom vrhunskih aplikacija i ponuda, a osim na pametnom telefonu, može se koristiti i u kombinaciji s Huawei osobnim računalima, pametnim satovima, i tabletima.