Sadržaje iz Apple App Storea možete platiti i preko svojeg mobilnog računa

blank

Aplikacije i druge plaćene sadržaje iz App Storea korisnici Apple telefona inače plaćaju preko kreditne kartice, ali HT-ovim korisnicima kartica više nije potrebna

Privatni i poslovni korisnici Hrvatskog Telekoma koji imaju pretplatu i bonove te Bonbon korisnici od sada mobilne aplikacije i digitalne sadržaje putem Appleovog App Storea mogu za svoje Apple uređaje platiti i preko mobilnog računa.

Za aktiviranje funkcionalnosti dovoljno je da korisnik koji ima Apple račun u postavkama svog računa doda novu metodu plaćanja – plaćanje putem mobilnog računa. Kada korisnik odabere takav način plaćanja, on postaje zadan za svaku sljedeću kupnju. Pretplatnicima će naplata kupljenih sadržaja stizati na mjesečnom mobilnom računu dok će se korisnicima bonova skidati kune s računa.

Kako je ista funkcionalnost za Android korisnike u Google Play trgovini dostupna otprije, uvođenjem iste mogućnosti za App Store sada svi mobilni korisnici Hrvatskog Telekoma mogu kupovati digitalne sadržaje brzo i jednostavno putem svojih mobilnih računa.