Real Magic je nova globalna platforma Coca-Cole

blank

Coca-Cola kroz Real Magic otkriva „Hug“, novu perspektivu legendarnog Coca-Cola logotipa te prvu globalnu kampanju

„One Coke Away From Each Other“ naziv je prve globalne kampanje Coca-Cola platforme Real Magic. Real Magic je nova globalna marketinška filozofija i platforma koja poziva sve da slave pravu čaroliju
čovječanstva.

Glavna poruka Coca-Cole je ujediniti i uzdignuti ljude svaki dan, što je posebno važno u svijetu u kojem danas živimo. Platforma je izgrađena na temelju lekcija naučenih u posljednjih 18 mjeseci.

Možemo pronaći čaroliju svuda oko nas kada se okupimo u neočekivanim trenucima koji svakodnevicu uzdižu u izvanredno. Također, nova platforma prepoznaje i mnoge proturječnosti koje nove generacije doživljavaju dok pokušavaju pronaći sklad i ljudsku povezanost u virtualnom i podijeljenom svijetu.

blank

„Coca-Cola je brend definiran dihotomijom: skromna, ali legendarna; autentična, ali tajnovita; stvarna, ali čarobna,“ rekao je Manolo Arroyo, glavni direktor za marketing, The Coca-Cola Company te dodao: „filozofija iza platforme Real Magic je ukorijenjena u uvjerenju kako dihotomije mogu svijet učiniti zanimljivijim, to je svijet izvanrednih ljudi, neočekivanih prilika i predivnih trenutaka. Istovremeno, utjelovljuje duh Coca-Cole: stvarni okus, koji je neopisiv, jedinstven, uz dodir prave čarolije”.

Real Magic označava prvu novu globalnu marketinšku platformu za Coca-Colu od 2016. godine i predstavlja se zajedno s osvježenim vizualnim identitetom Coca-Cole kao i novom perspektivom logotipa Coca-Cole.

Logotip „Hug“ u svojem naručju drži zakrivljeni Coca-Cola zaštitni znak na etiketama boca i limenki. Ovaj će „zagrljaj“ vizualno obgrliti i uokviriti magične trenutke niza komunikacijskih aktivnosti Coca-Cole.

blank

Nova kampanja pod nazivom „One Coke Away From Each Other“ nastala je u suradnji s umjetnicima, gamerima i Twitch zajednicom, spajajući stvarni i virtualni svijet. To je metafora koja predstavlja uvjerenje da je ono što nas ujedinjuje veće od onoga što nas razdvaja i slavi našu zajedničku ljudskost.

Što bi bilo kada bi Coca-Cola, kao simbol zajedništva, mogla premostiti svemire za koje se mislilo da su odvojeni kako bi stvorili pravu čaroliju, a odgovor daje film u kojem sudjeluju tri poznata gamera: DJ Alan Walker, Aerial Powers iz Team Liquida i AverageJonas.