Reboot games show ove će godine biti online događaj

blank

Reboot Online Games Week powered by A1 ovogodišnji je regionalni digitalni online games show posvećen gamingu, games industriji te esportu

Poznati sajam Reboot InfoGamer, koji se već nekoliko godina održava u Zagrebu, ove će godine biti online događaj pod nazivom Reboot Online Games Week powered by A1. Održat će se od 23. do 29.11.2020.

Najveći regionalni online medijski event i games show kojega Reboot priprema se, u suradnji sa svojim dugogodišnjim regionalnim i internacionalnim partnerima iz svijeta gaminga, kao jedinstven odgovor na ovogodišnje izazove koji onemogućavaju bilo kakva značajnija fizička gamerska okupljanja i događanja.

Ključni partner je A1 Hrvatska te A1 Adria League. Veliko finale A1 Adria League jedan je od najistaknutijih sadržaja koji će biti live streaman od strane A1 kao ključan dio Reboot Online Games Weeka.

Nepovoljna epidemiološka situacija nije nas obeshrabrila, niti spriječila da nastavimo podržavati najvažnije gaming događanje te esport natjecanje na ovim prostorima. Zajedno s našim partnerima iz Reboota brzo smo se prilagodili novonastalim okolnostima, preselili većinu akcije iz fizičke u online sferu, ali i pripremili mnoštvo novih formata i zanimljivog sadržaja.
Uz to, veseli me što nećemo ostati zakinuti za uzbuđenja koja nam donose finala 6. sezone A1 Adria Lige. Važnu ulogu u cijeloj priči imat će i naša najmodernija fiksna infrastruktura koja na optičkom pristupu donosi brzine interneta do čak 1 Gb/s. Uvjerena sam da će kombinacija kvalitetnog sadržaja i superbrzog interneta i ovaj put ponuditi najbolje iskustvo gejmerima iz Hrvatske i regije“, poručila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

Monika Majstorović
Monika Majstorović

Reboot Online Games Week powered by A1 kao uistinu poseban, i izuzetno velik i zahtjevan online gaming medijski show također ne bi bio moguć bez podrške dugogodišnjeg partnera izuzetno uspješne i brzo rastuće hrvatske games industrije – Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Izuzetno izazovna godina koja je dovela do otkazivanja svih najvećih svjetskih gaming događanja pa tako i naših navela nas je da brzo reagiramo te fokusiramo sve naše snage na organiziranje uistinu jedinstvenog online gaming događanja, koje ne bi bilo moguće izvesti bez podrške ključnih partnera, s kojim ćemo detaljno zaviriti u sve segmente i novitete iz svijeta gaminga u po mnogočemu bitnoj 2020. godini. Izlazak novih konzola na čelu s PlayStationom 5 te iznimno naprednoga PC gaming hardvera ali i nikada do sad atraktivnijih igara namijenjenih najrazličitijim platformama i kategorijama igrača obilježili su ovu godinu te će zajedno s velikim finalom A1 Adria League biti glavni fokus Reboot Online Games Weeka“, izjavio je direktor Reboota Damir Đurović.

Tijekom sedam dana trajanja, kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija, CORE GAMING studiju, GAMES INDUSTRY STUDIJU te ESPORT studiju, moći ćete pratiti dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja.

Obuhvaćajući apsolutno sve aspekte svijeta gaminga i novosti iz toga dinamičnog svijeta digitalne zabave dodatno će za sve sudionike ovaj online događaj učiniti atraktivnim velik broj gaming giveawaya, kroz koji će vas provesti poznati regionalni gaming novinari i influenceri i to tijekom sedam dana pretrpanih vrhunskim gaming sadržajem.

Među njemu će se naći niz super zanimljivih gostiju iz svijeta gaminga, predstavljanje najnovijeg gaming hardvera, veliko finale A1 Adria League kao i niz vijest iz svijeta esporta, games industrije, games industry edukacije te svih drugih segmenata zabave usko vezanih za gaming.

Sudjelovanje u ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj u sva tri studija prikazivat će se kroz live stream paralelno svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11.

Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni krajem tjedna prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1 na webu www.rebootonlinegamesweek.com kao i putem društvenih mreža.