Samsung Galaxy A52s i S21 uz 30 posto popusta

blank

Stiže popust na 5G pametne telefone u Hrvatskom Telekomu – iskoristite uštedu do 1500 kuna, a popust dolazi i za pametne satove Samsung

Od sad su u ponudi Hrvatskog Telekoma najprodavaniji 5G mobilni uređaji, Samsung Galaxy A52s i S21, dostupni uz čak 30 posto popusta u M, L i Unlimited tarifi, što donosi uštedu do 1.500 kuna, dok su vrhunski najnoviji satovi Samsung Galaxy Watch4 dostupni po 30 posto nižoj cijeni.

Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G uz svoje četiri stražnje kamere omogućuje iznimne fotografije što god i kako snimali, a 6,5-inčni AMOLED ekran s 120Hz sve će to besprijekorno prikazivati, uključujući i vaš selfie uz 32 MP prednju kameru, sve to uz novi standard zadivljujućeg dizajna i dugog trajanja baterije.

S druge strane, Samsung Galaxy S21 kao flagship mobilni uređaj vrhunskih performansi i atraktivnog izgleda nudi još bolji procesor za igranje i dvostruko sjajniji zaslon, za revoluciju u videozapisima i fotografiji, s najvišom kinematografskom 8K rezolucijom videa.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Dodatna pogodnost je to što u vrijeme trajanja akcije Hrvatskog Telekoma, partner Samsung kroz registraciju preko Members aplikacije, osigurava i 1.500 kuna vrijedne poklone; Samsung Galaxy Buds 2 i Samsung Duo bežični punjač. Ova atraktivna ponuda dostupna je do 21. studenog 2021. odnosno do isteka zaliha.

Pametni sat Samsung Watch4 dostupan je kroz dva modela, Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic, koji imaju mogućnost mjerenja zasićenosti kisikom te mjerenja krvnog tlaka. Pametni sat omogućuje da se uz pomoću EKG-a provjeravaju i nepravilnosti u broju otkucaja i srčanom ritmu te šalju podaci izravno na telefon.

Samsung Watch4 može se koristiti i prilikom plaćanja zahvaljujući svojoj NFC značajki, a najvažnije je da se satovi mogu samostalno spojiti putem eSIM tehnologije tako da rade neovisno od mobitela te omogućuju razgovaranje i korištenje Interneta kako bi korisnici, u svakom trenutku, bili spojeni sa svime što im je važno.

Samsung Galaxy Watch4 Classic
Samsung Galaxy Watch4 Classic