Samsung Galaxy Tab S5e

blank

Samsung Galaxy Tab S5e ima 5,5 milimetarsko metalno kućište i masu od samo 400 g.

Uz produženo trajanje baterije koje traje do 14,5 sati, Samsung Galaxy Tab S5e je optimiziran za dugotrajne performanse, pružajući korisnicima slobodu pregledavanja, streaminga i duljeg reproduciranja. Dolazi u svježim i modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu.

blankPrvi Samsungov tablet koji ima novi Bixby 2.0 nudi pametniji i praktičniji način za interakciju uređajem, a služi kao idealno čvorište za kontrolu uređaja povezanih kućnih uređaja. Korisnici mogu uključiti TV ili upaliti svjetla u isto vrijeme pomoću značajke Quick Command, koja im omogućuje da prilagode nekoliko radnji pod jednom naredbom. To im omogućuje brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u njihovom kućnom okruženju.

Uz pomoć tipkovnice (koja se prodaje zasebno) i Samsung DeX-om, Tab S5e korisnicima daje okruženje slično osobnom računalu. Korisnici također mogu odgovoriti na poziv ili odgovoriti na poruku izravno s tableta, čak i kada je njihov pametni uređaj daleko od dosega ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

S 10,5-inčnim Super AMOLED zaslonom (s omjerom zaslona 16:10 i bez vidljivog gumba za početnu stranicu) i velikim kapacitetom baterije te četiri zvučnika Samsung Galaxy Tab S5e (SM-T725) se prilagođava načinu na koji korisnici drže tablet (portret / pejzaž). Tab S5e također sadrži Dolby Atmos integraciju i zvuk AKG-a, za impresivan 3D zvuk i profesionalni uravnoteženi zvuk.