Samsung predstavio nekoliko zanimljivih i vrlo korisnih uređaja

blank

Samsung je na virtualnoj interaktivnoj konferenciji „Life unstoppable“ najavio svoja najnovija dostignuća u mobilnim, nosivim, TV i audio te kućanskim uređajima

Samsung je virtualnom konferencijom „Life Unstoppable“ započeo novu eru inovacija. Uz perilice i sušilice rublja WW9800T i DV8000T, hladnjak RB7300T, monitor Odyssey G55 i pametni projektor The Premiere, Samsung je predstavio novi tablet Galaxy Tab A7, pametnu narukvicu Galaxy Fit2 te pametne telefone Galaxy A42 5G i Galaxy Z Fold2 5G.

Samsung Galaxy Tab A7 najnoviji je dodatak obitelji tableta. 10,4-inčni zaslon smješten u simetričnom okviru s vrhunskim metalnim završnim slojem pruža elegantan i uravnotežen dizajn. S omjerom zaslona i tijela od 80%, Quad Dolby Atmos zvučnicima i dugotrajnom baterijom, Tab A7 vrhunsko je zabavno iskustvo slike i zvuka u pokretu. Također je savršen izbor za djecu s potpuno novom aplikacijom Samsung Kids koja sadrži razne obrazovne i zabavne sadržaje.

blank

 

Ove godine domovi su zamijenili teretane, a potražnja za nosivim uređajima za praćenje kondicije značajno se povećala zbog potrebe korisnika za održavanjem zdravog načina života. Upravo zato je tvrtka Samsung najavila novi nosivi uređaj – Galaxy Fit2.

Samsung Galaxy Fit2 pametna narukvica savršen je fitnes partner, s vitkim laganim dizajnom, dugotrajnom baterijom i naprednim značajkama praćenja. Automatski otkriva i prati do pet različitih vrsta aktivnosti pružajući uvid u kondiciju, kao što su sagorijevane kalorija, puls, udaljenost i još mnogo toga.

blank

Također će nadgledati uzorke spavanja, pružajući dnevnu analizu i jedinstveni rezultat spavanja. Dizajn žlijeba može pomoći prilikom smanjenja znojenja, a 3D stakleni zaslon dolazi s više od 70 različitih opcija lica tako da ga možete zamijeniti kako bi najbolje odgovarao vašem stilu. Štoviše, radi do 15 dana bez potrebe za punjenjem, tako da se možete usredotočiti na svoje fitnes ciljeve bez brige o tome hoće li se baterija istrošiti.

Samsungov najnoviji 5G pametni telefon stiže krajem ove godine – Galaxy A42 5G prepun je svih značajki koje možete očekivati od uređaja serije A, uključujući jedinstveni moderni dizajn i novi raspored četverostrukih kamera. Samsung Galaxy A42 5G ima 6,6-inčni Super AMOLED zaslon i trenutno povezuje s nevjerojatno brzim preuzimanjem i streamingom.

blank

Vrlo korisno rješenje je Samsungova stanica za punjenje koja istovremeno može napajati više vaših uređaja. Wireless Charger Trio je potpuno novo bežično rješenje za punjenje, dizajnirano za punjenje kompatibilnih uređaja odjednom, nudeći svakodnevnu udobnost i jednostavnost.

blank