Samsung Roadshow 2020 u 13 hrvatskih gradova

blank
Processed with VSCO with preset

Jedinstveni roadshow s najnovijim Samsungovim proizvodima omogućuje razgledavanje, isprobavanje i kupnju najnovijih proizvode po promotivnim cijenama

Samsung Roadshow uključuje dio inovativnog Samsung portfelja uređaja; od pametnih telefona serije Galaxy S20 te revolucionarnih preklopnih uređaja Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, pametnih satova, tableta i bežičnih slušalica do malih i velikih kućanskih uređaja, televizora The Frame, The Sero i The Serif, surround sistema te monitora. Ovogodišnja turneja ovog jedinstvenog prodajno-savjetodavnog mobilnog paviljona započet će 12. lipnja atrakcijom u samom centru Zagreba.

„Ove godine Samsung Roadshow posjetit će čak 13 hrvatskih gradova te pojedine gradove u susjednoj nam Sloveniji i Srbiji. Veselimo se što našim korisnicima i svim zaljubljenicima u
tehnologiju na ovaj način možemo približiti naše proizvode i nadamo se da se vidimo u što većem broju“, rekao je je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

blank

Samsung Roadshow kreće u Zagrebu, a posjetitelji će već od petka 12. lipnja u 12 sati do subote 13. lipnja u 21 sat moći iz prve ruke vidjeti i isprobati sve proizvode na Trgu kralja Tomislava.
Turneja se nastavlja u Sisku 14. i 15. lipnja, a potom u Kutini 17. i 18. lipnja. Roadshow zatim odlazi na Jadran, gdje će razveseliti građane Splita, nakon čega se vraća u Zagreb gdje će se predstaviti u sklopu Gastro Music Festa od 24. do 28. lipnja.

Samsung Roadshow će krajem lipnja i u prvoj polovici srpnja posjetiti i Senj, Crikvenicu te Labin, a obilazak Istre završit će u Poreču. Usred najtoplijeg godišnjeg doba, tijekom druge polovice srpnja, od 20. do 28. srpnja, Samsung Roadshow predstavit će novitete u sjevernom i istočnom dijelu Hrvatske – od Varaždina do Osijeka i time zaokružiti ovu jedinstvenu tehnološku avanturu.