Samsung Smart Monitor M8

blank

Nedavno predstavljeni 32-inčni Smart Monitor s UHD rezolucijom i sa SlimFit Cam dostupan je u četiri moderne boje

Nebesko plava, proljetno zelena, nebesko ružičasta i bijela boje su u kojima dolazi novi monitor na hrvatskom tržištu Samsung Smart Monitor M8. Tradicionalni monitor omogućava korisnicima uživanje u raznim OTT uslugama uključujući Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ i Apple TV putem Wi-Fi-a bez spajanja na osobno računalo ili televizor.

blank

Debljina novog modela je 11,4 mm što ga čini oko tri četvrtine tanjim od prethodnih modela iz serije po prvi put predstavljene u 2020. godini. Sa sofisticiranim dizajnom ravne poleđine raspon boja koji M8 razvija na elegantnoj toploj bijeloj boji nadopunjuje svako okruženje na temelju osobnih preferencija korisnika.

M8 pruža savršeno okruženje kućnog ureda bez korištenja računala povezivanjem na različite IT uređaje putem nadograđenog Smart Huba. Workspace User korisničko sučelje nudi sve usluge potrebne za rad na jednom zaslonu, pomažući korisnicima da se bežično povežu s Windows ili Mac osobnim računalom i učinkovito koriste širok raspon korisnih značajki.

Te značajke uključuju Samsung DeX, Apple AirPlay 2 i Microsoft 365 uslugu u oblaku kao i zrcaljenje sadržaja s pametnog telefona na monitor M8.

blank

Smart Monitor M8 ima magnetsku i uklonjivu SlimFit Cam kameru koja se može pričvrstiti na monitor dok prostor na stolu održava urednim bez ikakvih kabela. SlimFit Cam također ima funkcije praćenja lica i automatskog zumiranja, brzo identificirajući lice osobe na zaslonu i automatski fokusirajući subjekt. Može pratiti i snimiti pojedinačnog govornika, što je savršena opcija za aktivnu prezentaciju ili livestreaming.

Samsungov novi monitor podržava aplikacije za videorazgovore kao što je Google Duo, omogućujući korisnicima daljinski rad ili sudjelovanje u videokonferencijama kod kuće ili na radnom mjestu koristeći SlimFit Cam.

SmartThings Hub je IoT čvorište na koje se mogu bežično povezati IoT uređaji. Spajanjem na aplikaciju SmartThings korisnici mogu jednostavno pratiti IoT uređaje u cijeloj kući. Far Field Voice mikrofon omogućuje kontrolu uređaja kao što su Bixby i Amazon Alexa pomoću glasovnih naredbi. Cijena za Samsung Smart Monitor M8 je 6035 kuna.