U Osijeku u pozivnom centru otvoreno 70 novih radnih mjesta

blank

A1 Hrvatska investirala je u uređenje dodatnih 600 četvornih metara modernih i funkcionalnih uredskih prostora

A1 Hrvatska otvorila je 70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru kako bi se ojačala pozicija na istoku Hrvatske. Istovremeno će se unaprijediti usluga većom dostupnošću agenata kako bi se mogli više i bolje posvetiti korisnicima.

Ovim potezom Osijek s novim zapošljavanjima postaje drugo najveće A1 poslovno središte, nakon Zagreba. Uz dodatnih 600 četvornih metara modernih i funkcionalnih uredskih prostora Eurodom je zaokružen na oko 1000 četvornih metara.

blank

U prostoru će raditi stotinjak agenata, a trenutačno se zapošljava ili prolazi edukaciju i trening njih 70-ak. Odabirom Osijeka za novu lokaciju pozivnog centra A1 Hrvatska daje svoj doprinos zapošljavanju i zadržavanju, prije svega mladih, u Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku.

U osječkom A1 pozivnom centru zaposleno je više žena, a prosječna dob je oko 25 godina. S kolegama iz prodaje i tehnike u glavnom gradu Slavonije A1 je poslodavac više od 160 zaposlenika. Svi novi zaposlenici u Osijeku dobivaju mnogobrojne pogodnosti, između ostaloga imaju priliku dobiti bonus za dobre rezultate, moći će raditi od kuće i usavršavati se edukacijama za vještine budućnosti.

“U 2021. i 2022. godini investirali smo 8 posto u plaće i benefite zaposlenika kako bismo olakšali utjecaj inflacije. Redovita i transparentna komunikacija te stvaranje motivirajuće radne okoline temelji su naše korporativne kulture”, istaknuo je glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske resurse i korporativne komunikacije Ivan Skender.

blank