Samsung u Barceloni predstavio novu liniju zaslona

blank

Od stanice za punjenje električnih vozila do hibridne učionice, višenamjenskih zidnih uređaja te novih The Wall 2022 televizora

Samsung je na sajmu ISE u Barceloni predstavio različite nove proizvode za zaslone koji će zadovoljiti potrebe nove ere. Nova linija bit će primjer stalnih inovacija tvrtke Samsung u izgradnji rješenja koja uključuju beskontaktne komunikacije i poboljšane sigurnosne značajke.

Linija modela za vanjsku upotrebu za 2022. (naziv modela: OHA 55“, 75“) certificirana je za vidljivost na otvorenom od strane Underwriters Laboratories (UL), dok tanka kompozicija omogućuje jednostavnu instalaciju i dugotrajne performanse zahvaljujući certificiranoj IP56 zaštiti.

blank

Izdržljivi i visokoučinkoviti hardver omogućuje OHA uređajima rad u raznim uvjetima poput upotrebe stanice za punjenje električnih vozila (EV) za kojima je sve veća potražnja kako prodaja električnih vozila nastavlja rasti diljem svijeta.

Nova linija Samsung Flip Pro (naziv modela: WMB) uređaja za 2022., dostupna u dva velika modela od 75 i 85 inča, interaktivna je ploča koja može pružiti nastavnicima i učenicima poboljšanu upotrebljivost i specijalizirane značajke za ispunjavanje obrazovnih potreba koje se stalno mijenjaju.

Samsung Flip Pro je dobila mogućnost povezivanja preko USB Type-C konektora te pruža integriranu kontrolu videa i snagu s punjenjem od 65 W dok tehnologija latencije dodira i značajke višestrukog dodira omogućuju istovremenu suradnju za do 20 osoba.

Dodana je i nova upravljačka ploča, senzori za kontrolu svjetline, četiri prednja i stražnja zvučnika koja poboljšavaju cjelokupno iskustvo u učionici i omogućuju besprijekornu video komunikaciju na daljinu ili u hibridnom okruženju učionice.

The Wall All-in-One

Dostupan u tri različita modela (4K 146-inčni, 2K 146-inčni i 2K 110-inčni) ovaj nevjerojatan zaslon sljedeće generacije donosi inovaciju i u instalaciju, a ne samo u doživljaj gledanja. Standardna rezolucija The Wall All-in-One je 16:9 formata. Proizvod, koji se prodaje samo kao zaslon, bit će dostupan globalno nakon ISE 2022.

Najinovativnija značajka The Wall All-in-One zaslona od samo 49 mm je prikladna instalacija koja sadrži unaprijed podešeni rub i „Unaprijed sastavljeni komplet okvira“. Ovaj komplet, koji cijeli proces čini jednostavnim, uključuje i ugrađeni deko okvir zaslona 16:9 formata i ugrađeni S-box za reprodukciju medija, što smanjuje ukupne troškove.

blank

Zajedno s 20-bitnom obradom, Black Seal tehnologijom i Micro AI procesorom, dva 4K 146-inčna zaslona mogu se instalirati jedan pored drugog kako bi se stvorio model faktora oblika 32:9 s odvojivom značajkom stvarajući cijeli zid s izvanrednom kvalitetom prikaza slike.

2022. The Wall

Najtanji Pixel Pitch ikada je inovativni modularni Micro LED zaslon koji pruža impresivno iskustvo gledanja u visokoj razlučivosti, na velikom formatu ekrana. IWB će biti dostupan u varijantama s nagibom od 0,63 i 0,94 piksela, pri čemu je 0,63 najtanji piksel ikada u The Wall liniji.

Značajka mikro nagiba IWB-a demonstrira najdetaljniju Samsung sliku i proširenje dinamičkog raspona s brzinom osvježavanja od 120 Hz, HDR10/10+ rezolucijom i LED HDR. Nakon instalacije, The Wall nudi različite veličine zaslona, prihvaćajući 4K filmove za 110 inča i do nevjerojatne 8K kvalitete za 220 inča kako bi zadovoljio sve korisničke ili poslovne potrebe, uz snažni Micro AI procesor koji u trenutku analizira svaku sekundu sadržaja i optimizira kvalitetu slike uz uklanjanje šuma.

blank

The Wall je opremljen Multi View značajkom koja omogućuje istovremenu reprodukciju s do četiri izvora u isto vrijeme, sve na jednom zaslonu, bez dodatnog razdjelnika potrebnog za dinamički prikaz sadržaja. Zaslon je zaštićen i od udaraca i prašine, čak i iz neposredne blizine.

Samsung The Wall pruža izvanrednu kvalitetu slike i glatko iskustvo gledanja, podržano najvišom jačinom svjetlosti od 2000 nita koja pruža jasnije slike.