Samsung virtualno predstavio nove pametne telefone iz serije Galaxy S21

blank

Samsung Electronics Adriatic je na lokalnom virtualnom događaju predstavio najnovije flagship modele koji stižu u Hrvatsku

Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra pametne telefone te bežične slušalice Galaxy Buds Pro i uređaj Galaxy SmartTag Samsung je predstavio tijekom online sajma CES. Uslijedilo je i lokalno predstavljanje koje smo virtualno popratili. Prethodnih godina nove Galaxy modele uživo nam je predstavljao Pavle Zobundžija iz hrvatske podružnice Samsunga, a ovaj put je Pavle uređaje predstavio kroz virtualni događaj.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra

Prošle godine uvjerili smo se koliko je tehnologija neophodna u našem životu. Oduševljen sam što danas mogu predstaviti Samsung pametne telefone koji svojim nevjerojatnim performansama i naprednom tehnologijom odgovaraju na svakodnevne izazove. Galaxy S21 uređaji daju jedan potpuno novi doživljaj pametnim telefonima, koji su nam jednako bitni za posao, zabavu, komunikaciju s obitelji i prijateljima ili upravljanje pametnim domom“, rekao je Pavle Zobundžija, voditelj odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Pavle Zobundžija
Pavle Zobundžija

Nakon gospodina Zobundžije u program su se uključili britanska astronautkinja Helen Sharman (kemičarka koja je postala prva britanska astronautkinja i prva zapadnoeuropska žena u svemiru), pjevačica Franka Batelić, srpski glumac Miloš Biković te slovenska skijašica Ilka Štuhec. Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti Zagreb, snimljen iz svemira, a fotografiju je tijekom događaja pokazala Helen koja je već isprobala nove S21 uređaje, kao i ostali trojac.

blank

Novi Samsung uređaji u Hrvatsku stižu 29. siječnja 2021., a u tijeku su prednarudžbe. Samsung Galaxy S21 bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.499 kuna, a Galaxy S21+ već od 7.999 kuna. Preporučena maloprodajna cijena za Samsung Galaxy S21 Ultra je od 9.599 kuna dok će Galaxy Buds Pro koštati 1.699 kuna.