Samsungova kampanja pomogla je udomiti više od 100 napuštenih pasa

blank

Kampanja je imala za cilj udružiti zajednicu te pomoći u zbrinjavanju napuštenih kućnih ljubimaca koji traže svoj stalni dom

Samsung Electronics je prije dva mjeseca pokrenuo kampanju naziva „Vidi više od boje“ u suradnji s hrvatskim, slovenskim i srpskim udrugama za napuštene životinje. Cilj je bio istaknuti važnost udomljavanja, promicati odgovorno vlasništvo i pomoći skloništima da pronađu domove za napuštene kućne ljubimce čiji broj raste iz dana u dan.

Središnje mjesto inicijative je bila online platforma na kojoj su posjetitelji mogli pogledati fotografije svih pasa koji su u potrazi za novim vlasnikom, a tijekom trajanja ove kampanje tvrtka Samsung pomogla je udomiti više od 100 napuštenih pasa.

Finale kampanje održano je u sklopu Asia Street Food festivala na Strossmayerovom trgu u Zagrebu, a tom prigodom proglašeni su i pobjednici nagradnog natječaja Samsung Love #BeyondEpic:

blank

blank

blank

Kroz kampanju ideja je bila prikazati kako su napušteni kućni ljubimci puno više od same boje – oni donose nevjerojatne emocije, ljubav i sreću, a misao vodilja bila je da svaka napuštena životinja zaslužuje dom pun ljubavlju, bez obzira na svoju vrstu, boju ili posebnu zdravstvenu njegu.

Tako su psi iz različitih skloništa stali pred kameru pametnog telefona Samsung Galaxy S23 Ultra i postali zaštitna lica kampanje, a zahvaljujući leći od 200 MP uhvaćena je svaka scena, emocija i njihov jedinstveni karakter.

Njihove fotografije osvanule su i na brojnim vizualima poput „Vidi više od boje i razveseli Sama“, a potpuna kolekcija slika i popis udruga nalazile su se na lokalnim Samsung web stranicama zemalja sudionica.

blank

Platforma se pokazala i kao idealno mjesto za već aktualne vlasnike pasa jer je na jednom mjestu okupila super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima. Sadašnji i budući vlasnici kućnih ljubimaca imali su priliku istražiti razne video tutoriale na temu kako snimiti 8K videozapis ili obilježiti posebne trenutke uz Super Slow-Motion opciju, kako iskoristiti Space Zoom značajki i 200 MP kameru za stvaranje živopisnih fotografija ljubimaca te kako uz korištenje Smart Cut opcije napraviti cijeli set novih naljepnica sa svojim najboljim prijateljem.

Proveden je i kreativni natječaj Samsung Love #BeyondEpic na Instagramu u sklopu kojeg su brojni vlasnici kućnih ljubimaca imali priliku poslati svoj kreativni foto i video sadržaj, doprinijeti širenju poruke o ljepoti suživota sa svojim krznenim prijateljima, ali i osvojiti brojne nagrade poput novog Galaxy S23 Ultra.

blank

Finale kreativnog natječaja održano je u sklopu Asia Street Food festivala na Strossmayerovom trgu gdje su se podijelile 23 nagrade, a prve tri nagrade i pobjednici su:

1. Mia Marenić (nagrada: Galaxy S23 Ultra & PET CENTAR goodie bag)
2. Lana Bašić (nagrada: Galaxy Watch5 & PET CENTAR goodie bag)
3. Luka Lešić (nagrada: Galaxy Buds2 & PET CENTAR goodie)

Mia Marenić, pobjednica kreativnog natječaja "Vidi više od boje"
Mia Marenić, pobjednica kreativnog natječaja “Vidi više od boje”

blank