Saznajte kako otvoriti vlastiti community na Viberu

blank

„Kako iskoristiti moć Viber Communityja“ naziv je besplatnog jednosatnog online meetupa

Meetup „Kako iskoristiti moć Viber Communityja“ se održava u utorak, 5. svibnja 2020. godine u 16:30 sati, a posebni gost meetupa je Nikolay Gevechanov, menadžer za razvoj poslovanja za Rakuten Viber CEE regiju.

U proteklih mjesec dana, kao rezultat ubrzane digitalizacije hrvatskog društva zbog pandemije COVID-19, mnogo je novih korisnika, gradova i medija otvorilo vlastite communityje na Viberu, jednoj od najpopularnijih svjetskih instant messaging platformi.

blank

Jedan od najnovijih primjera communityja u Hrvatskoj je Koronavirus.hr, kojega je nedavno pokrenuo Stožer civilne zaštite. Community je okupio preko 450.000 članova u samo tjedan dana, čime je postao drugi najveći community u zemlji kao i najveći digitalni kanal na kojem je Koronavirus.hr prisutan.

Ako još niste upoznati s communityjima ili trebate pomoć pri pokretanju i upravljanju vlastitim, digitalna agencija Mediacor organizira BESPLATNI jednosatni online meetup kroz koji možete saznati kako pokrenuti community na Viberu, kako upravljati, koje opcije moderiranja su vam dostupne, kako motivirati ciljnu publiku i maksimizirati njihovu aktivnost kao i pružiti vam dodatne ideje za promociju vašeg communityja na Viberu.

Broj polaznika meetupa ograničen je na 100 sudionika, a besplatnu prijavu možete odraditi putem linka https://forms.gle/ymUzi28dwC8VLb1w8https://forms.gle/ymUzi28dwC8VLb1w8