Spoj tehnologije i dizajna u vremenu metaverzuma

blank

Honor i WGSN imaju što za reći o tehnološkim i modnim trendovima, a rezultat je novi model pametnog telefona na hrvatskom tržištu

Na hrvatsko je tržište nedavno stigao novi model Honor 50. Prvu stvar koju primjećujemo kod novog smartphonea svakako je dizajn stražnje kamere, ali i zanimljivih boja kućišta.

Honor je pozvao WGSN i grupu stručnjaka, među kojima je i glavni dizajner kompanije Honor Yuan Ze, da razgovaraju o rastućim trendovima koji podrazumijevaju spoj tehnologije i dizajna, kao i o ponašanju potrošača koji se sve više žele izdvojiti iz gomile u vremenu metaverzuma.

Svoja iskustva razmijenili su na panelu, a WGSN, vodeći svjetski autoritet iz područja potrošačkih i dizajnerskih trendova, otkriva kako postoji promjena u ponašanju potrošača i nazivaju je „svakodnevnom ekstravagancijom“.

blank

Drugim riječima, korisnici se prepuštaju sve većoj želji da pobjegnu od običnog i traže zadivljujuće trenutke koji podižu, povećavaju i potiču optimizam za budućnost. Monogramski izgled je tu kako bi ostao, otkriva WGSN, a potrošači prihvaćaju nove načine kako bi izrazili svoj stil i podignuli svoje modne identitete kroz hrabri izgled.

„Trenutno smo svjedoci nove ere monogramske mode, s brendovima koji koriste monograme kako bi svoje modne priče podigli na viši nivo, stvarajući veći angažman kod potrošača željnih da pronađu nove načine da izraze svoj stil“, navode iz WGSN-a.

Honor 50 crpi inspiraciju iz klasičnog dizajna prstena luksuznih brendova nakita. Glavna kamera posjeduje bezvremenski metalni prsten oko ruba, čime je postignuta savršena kombinacija oblika i karakteristika.

Honor 50 razlaže pet slova i rekonstruira ih kako bi stvorio novu i holističku sekvencu slika koja prenosi energičan i živahan vizualni efekt. Ovaj privlačan dizajn je jedinstven za industriju pametnih telefona, inspiriran najnovijim modnim trendovima i označava iskorak od klasičnih crnih i prigušenijih tonova u ponudi drugih brendova pametnih telefona”, izjavio je Yuan Ze.

blank