Sljedeći WinDaysi su u Šibeniku – nominirajte svoje predavanje za WinDays19 Technology

blank

Među ključnim temama na 19. po redu Windaysima bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Konferencija WinDays19 održat će se na novoj lokaciji u Šibeniku, od 2. do 5. travnja 2019. Najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija WinDays i dalje će se sastojati od WinDays19 Business i WinDays19 Technology, no prvi puta će i Business i Technology sudionici drugog dana konferencije moći poslušati i zajednička predavanja.

blankNa novoj lokaciji u Amadria Parku u Šibeniku, nakon tri godine održavanja konferencije u Poreču te ukupno 18 godina na lokacijama u Istri i Kvarneru, Windays19 ugostit će više od 2000 WinDays sudionika koji će moći birati između više od 150 konferencijskih predavanja.

WinDays19 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 2. i 3. travnja 2019. Zadržat će novi inovativan format uveden 2018. pa će sudionici prvog konferencijskog dana moći birati između nekoliko programskih smjerova koji će se baviti ključnim industrijskim granama, među kojima su financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Program drugog konferencijskog dana bit će zajednički za sve Business sudionike i bavit će se ključnim trendovima suvremenog poslovanja.

blankWinDays19 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 3. do 5. travnja 2019. Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima koji će održati više od 100 predavanja
tijekom tri dana, konferencija će donijeti pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti. U tijeku su nominacije za predavanja, a svoje predavanje možete prijaviti do kraja siječnja 2019.

O predavanjima koja ulaze u službeni konferencijski program odlučuje programski odbor. Nominacije predavanja za konferenciju WinDays19 Technology otvorene su u sljedećim smjerovima i temama:
– Moderno radno okruženje – upravljanje promjenama, integrirana komunikacijska platforma, Microsoftove SaaS usluge, sigurnost, upravljanje uređajima
– Aplikacije i infrastruktura – kontejnerske tehnologije u Azureu, DevOps tehnologije, moderna IT infrastruktura (SDI – software defined infrastructure), „serverless“ tehnologije, projekti otvorenog koda
– Platforma za poslovne aplikacije – tehnologije Power Apps, Microsoft Flow, Power BI, Dynamics 365
– Podaci i umjetna inteligencija – strojno učenje, Natural Language Processing, računalni vid i govor, sustavi za Big Data analitiku, jezici za znanost o podacima

blank

blank