Službeno predstavljena Kauflandova kartica i najavljena nagradna igra

blank

Uz digitalnu postojat će i fizička inačica Kaufland Card, nove kartice lojalnosti kojom će ovaj trgovački lanac nagrađivati svoje vjerne kupce

I prije samog predstavljanja isprobali smo Kaufland Card tako da su čitatelji portala Portofon.com među prvima saznali kako funkcionira mobilna aplikacija „Kaufland – Ponude i više od toga“ u kojoj se nalazi i digitalna kartica programa vjernosti.

Među prvima Kauflandovu aplikaciju je uspješno instalirao naš poznati glumac Hrvoje Kečkeš
Među prvima Kauflandovu aplikaciju je uspješno instalirao naš poznati glumac Hrvoje Kečkeš

blank

Nova kartica lojalnosti hrvatskom je tržištu i službeno predstavljena u Zagrebu, u Muzeju Zagreb 80’s. Saznali smo da će svi korisnici, odnosno kupci Kauflanda koji nemaju mobilni telefon na koji je moguće instalirati aplikaciju, moći koristiti sve benefite koje K Card donosi. Plastična kartica koristit će se na podjednak način kao i digitalna pohranjena unutar same mobilne aplikacije koja se može instalirati na Android i iOS uređaje.

Pohvaljujemo ovaj potez Kauflanda, iako je u ovim vremenima potrebno koristiti što više digitalnih, beskontaktnih rješenja. Naime, u 2019. godini je oko 90 posto prodanih mobitela spadalo među pametne, a oko 10 posto njih nema mogućnost instaliranja aplikacija. U hrvatskim mobilnim mrežama oko 70 posto mobitela su pametni, što znači da oko 1,2 milijuna mobitela (30 posto) spada među uređaje s tipkovnicom odnosno nema mogućnost instaliranja dodatnih aplikacija.

blank

Kako funkcionira Kaufland Card: dolaskom na blagajnu potrebno je pokazati svoju karticu, bilo digitalnu na ekranu pametnog telefona ili pak fizičku, a zauzvrat ćete na račun (svoje kartice) dobiti određeni broj bodova. Sa svakim skeniranjem aplikacije sudjelujete u nagradnoj igri, a glavna nagrada je BMW serije 3 karavan.

Detaljan proces instalacije aplikacije na pametni telefon te unosa svih podataka i funkcionalnosti, poput popisa kupovine i recepata, možete pročitati u našem članku Kako se koristi mobilna aplikacija Kaufland i što sve nudi

Gašpar Novak
Gašpar Novak

Rukovoditelj marketinga Kauflanda, Gašpar Novak, otkrio je više detalja o novom programu:
„Razvili smo fizičku i digitalnu karticu tako da kupci mogu odabrati oblik koji im najviše odgovara. Naši kupci s K Cardom mogu ostvariti brojne pogodnosti u obliku još većih popusta na odabrane artikle, kupona prilagođenih njihovim potrebama, dok smo za korisnike digitalne kartice dodatno omogućili i prikupljanje bonus bodova za svaku kupnju.“

Dijana Vidušin i Hrvoje Kečkeš zvijezde su nove K Card kampanje koju ćemo od 15. listopada gledati u dva zanimljiva televizijska spota, uz koje ćete na zabavan način shvatiti kako novi program vjernosti funkcionira. Kauflandov moto „Kad je tako povoljno, nikad nije dovoljno“ ovime pokazuje sustavnu brigu o kupcima.

Hrvoje Kečkeš i Dijana Vidušin
Hrvoje Kečkeš i Dijana Vidušin

Na predstavljanju Kauflandove aplikacije nakratko smo se u Muzeju Zagreb 80’s vratili u Zagreb 80-ih godina, što možete vidjeti na fotografijama u nastavku. Naravno, prvo smo potražili telefone iz tog vremena, koje karakterizira dobar dizajn i retro okretni brojčanik, a nezaobilazan dio svakog hodnika u stanovima i kućama bila je i jedna „debela knjižurina“, telefonski imenik.

U jednom dijelu zagrebačkog stana iz 80-ih godina nalazi se i izložba o nogometnom klubu Dinamo, a garderoba smještena u ormarima čak se može i isprobati na sebi. Posjetite li muzej, što svakako preporučujemo, potražite i neke skrivene stvari, smještene u ormarima.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank