Specijalna ljubičasta izdanja Samsunga Galaxy S20+ i Galaxy Buds+

blank

Samsung je u suradnji s popularnom pop grupom BTS predstavio specijalna izdanja pametnog telefona Galaxy S20+ i slušalica Galaxy Buds+

Obožavatelji svjetski poznate pop grupe BTS moći će se pohvaliti novim pametnim telefonom Galaxy S20+ i slušalicama Galaxy Buds+. Ljubičasto izdanje BTS Galaxy S20+ uređaja uključuje ljubičasto staklo i metalno kućište dok su BTS Galaxy Buds+ bežične slušalice s AKG tehnologijom, kao i kućište za slušalice, također dostupni u ljubičastoj boji, uz logo benda i motiv srca. Obožavatelji će u samom pakiranju naći BTS naljepnice kao i kartice s fotografijama članova benda.

blank

BTS verzija Galaxy S20+ uređaja dostupna je u LTE (4G) verziji i dolazi s unaprijed instaliranim BTS vizualima i platformom Weverse za povezivanje obožavatelja ovog benda.

BTS izdanje Galaxy Buds+ bežičnih slušalica približit će obožavatelje BTS-a omiljenoj glazbi kroz dizajn uređaja, ali i vrhunsku kvalitetu zvuka. Uz AKG tehnologiju, Galaxy Buds+ bežične slušalice donose balansiran, detaljan i sveobuhvatan audio doživljaj, uz najbolji dvosmjerni zvučnik u klasi.

Prednarudžbe za posebno BTS izdanje Galaxy Buds+ bežičnih slušalica moguće su od 19. lipnja do 5. srpnja 2020. putem službene internetske stranice, a uz prednarudžbu kao poklon dolazi i posebno BTS izdanje bežičnog punjača.

blank

Prodaja BTS izdanja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+ bežičnih slušalica započinje 6. srpnja na sedmu godišnjicu ovog popularnog benda. Cijena za Samsung Galaxy Galaxy Buds+ BTS edition slušalice u crno-ljubičastoj boji je 1599 kuna.

blank

blank