Stigao je smartphone s ultrauskim okvirima

blank

Honor iz serije X dostupan je u Hrvatskoj, a donosi veliki zaslon sa super uskim okvirima te iznimne fotografske mogućnosti

Honor X8 prvi je proizvod iz X serije otkako je Honor postao potpuno neovisan brand krajem 2020. godine. Novi model uspješno prati predstavljanje Honor serije 50 i potpuno nove Honor Magic4 serije predstavljene na Mobile World Congressu u Barceloni u veljači ove godine.

Moderan, ultra tanak i lagan dizajn karakterizira Honor X8, uz veliki LCD zaslon od 6,7 inča sa super uskim okvirima i 90-hercnim osvježavanjem slike, iznimne fotografske mogućnosti i snažne performanse, a sve po pristupačnoj cijeni. Honor je razvio inovativno rješenje za doziranje ljepila koje je omogućilo da se lijevi i desni okvir na modelu X8 komprimiraju na 1,1 mm dok je gornji okvir tanak samo 1,15 mm.

blank

Debljina telefona je samo 7,45 mm, masa samo 177 grama, uz dizajn ravnog ruba i elegantne zaobljene kutove na sve četiri strane. Honor X8 udobno se uklapa u dlan ruke i može bez napora kliziti u male torbice i džepove, osiguravajući da korisnici nikada neće biti opterećeni.

Ugrađena je četverostruka kamera uključujući glavnu kameru od 64 MP, širokokutnu kameru od 5 MP s kutom do 120 stupnjeva, 2M makro kameru i 2M Bokeh kameru. Pokreće ga čipset Qualcomm Snapdragon 680, napredni procesor od 6 nm. Uz 6 GB radne memorije dostupno je dodatnih 2 GB zahvaljujući korištenju flash memorije telefona pa ukupno nudi 8 GB RAM-a.

blank

blank

Baterija od 4000 mAh puni se punjačem snage 22,5 W te omogućuje do 13 sati YouTube video sadržaja, 19 sati pregledavanja weba i 9,3 sata igranja. Nakon deset minuta punjenja telefon omogućuje tri sata online reprodukcije video zapisa.

Android 11 s Google Mobilnim Servisima (GMS) je predinstaliran tako da ćete imati puno Android iskustvo, uz pristup Google Play trgovini sa svim Googleovim aplikacijama. Cijena za Honor 8X je 1799 kuna, a dostupan je u tri upečatljive boje: Titanium Silver, Midnight Black i Ocean Blue.

blank