Što će Ericsson predstaviti na MWC 2020 u Barceloni

blank

Zahvaljujući 5G platformi, Ericsson na MWC 2020 u Barceloni planira predstaviti jedinstvene 5G poslovne mogućnosti

Krajem veljače u Barceloni će se održati sljedeće izdanje Mobile World Congressa na kojem će nastupiti više od 2000 izlagača, a očekuje se oko 110.000 posjetitelja usko specijaliziranih za telekomunikacije. Tradicionalno, u katalonskom gradu će od 24. do 27. veljače nastupiti i Ericsson.

Ericsson će na svojoj 5G platformi demonstrirati revolucionarne mogućnosti pete generacije mobilne telefonije uz koje će se poboljšati iskustvo naprednijeg korištenja, uz naglasak na 5G poslovnim mogućnostima.

blank

Uz 5G, direktno u Barceloni saznat ćemo o sigurnosti, povezanom iskustvu kupnje, umjetnoj inteligenciji, internetu stvari, održivosti, oblaku. U 2019. godini Ericsson je pokrenuo 24 žive 5G mreže, na četiri kontinenta. Ericsson Spectrum Sharing, jedinstveno softversko rješenje, omogućuje u milisekundi prebacivanje između 4G i 5G kako bi se optimiziralo korisničko iskustvo, ali i bolje iskoristio frekvencijski spektar.

Do kraja 2024. Ericsson predviđa da će ukupni mobilni podatkovni promet biti pet puta veći nego što je danas – dostići će ukupno 136 egzabajta mjesečno.

blank