Svidjet će vam nova, zelena verzija sata Huawei Watch GT 4

blank

Pametni sat s novom narukvicom dostupnom u verziji širine kućišta od 41 mm je stigao u prodaju na hrvatsko tržište

Uz predivni (muški) zeleni Huawei Watch GT 4 od 46 mm trima izvedbama od 41 mm (bijela, srebrna i svijetlo-zlatna) sada se pridružila i zelena verzija (remena). Huawei Watch GT 4 serija pametnih satova stekla je globalnu popularnost s više od 5 milijuna prodanih uređaja te nekoliko međunarodnih priznanja od strane Tech Advisora i Trusted Reviewsa.

blank
Huawei Watch GT 4, 46 mm i 41 mm

blank

Nedugo nakon predstavljanja u Dubaiju, tijekom kojeg je predstavljen i Watch Fit 3, Huawei Watch GT 4 41 mm u zelenoj boji sada je dostupan i na lokalnom tržištu. Ovo najnovije izdanje renomirane Watch GT serije pametnih satova inspirirano je proljećem i francuskom elegancijom.

Dolazi s unaprijeđenim dizajnom i osvježavajućom bojom koja dodatno ističe korisnikov stil. Osim posebnog dizajna sat koristi vrhunsku tehnologiju za pružanje personaliziranijeg iskustva upravljanja sportom i zdravljem.

Sat ima lagano kućište, a remen je građen od fluoroelastomera što istovremeno osigurava atraktivan dizajn i udobnost nošenja u sportskim, poslovnim ili casual varijantama. Inspiriran svijetlozelenom bojom koja često dominira proljetnim modnim kombinacijama, remen novog modela krase jednostavne, svijetle travnatozelene i drvenaste nijanse dok tekstura nalik listu podsjeća na probuđenu proljetnu prirodu te odiše elegancijom.

Cijena za najnovije izdanje Huawei Watch GT 4 od 41 mm zelene boje je od 279 eura, a sat korisnicima nudi više od 25.000 dostupnih brojčanika, putem kojih će moći prilagoditi izgled sata prilici ili raspoloženju.

blank