Tele2 fiksne telefone poslao u povijest

blank

Tele2 završava 2019. godinu s 38 posto više zaposlenika, a nedavno su se preselili u nove poslovne urede

Moderan i funkcionalan radni prostor predstavlja dodatan iskorak Tele2 u uspješnoj poslovnoj godini u kojoj su stigli do milijun korisnika te 375 djelatnika, što je povećanje od 38 posto u odnosu na 2018. godinu.

Novi funkcionalni radni prostor u zagrebačkom centru City Plaza koncipiran je kao „activity based workspace“, zasnovan na kreativnom konceptu Telepolisa, odnosno tehnološkog grada u malom, s različitim zonama koje su povezane ulicama, trgovima, prostorima za rad, druženje i slično.

blank

Takav se koncept, iza kojeg stoji Brigada, dugogodišnji partner Tele2 na uređenju njihovih prodajnih centara, prema rezultatima istraživanja pokazao kao najbolji za uređenje radnog prostora jer pruža maksimalnu učinkovitost, ali i povezivost i timski rad.

„Iznimno sam zadovoljan godinom koja je pred istekom jer je po mnogočemu bila uspješna. Nadogradili smo mrežu na 4G+ i 2019. završavamo s više od milijun korisnika. Za sve to zaslužni su zaposlenici Tele2, kojih je sada 38 posto više u odnosu na kraj prošle godine, pa je i preseljenje u nove i moderne urede bio posve logičan korak. Motivacija i hrabrost zaposlenika u poticanju katkad i revolucionarnih promjena na domaćem telekom tržištu pozicionirale su nas danas kao respektabilnog i nezaobilaznog igrača u industriji. Uvijek činimo korak više kako bismo korisnicima pružili najveću vrijednost za njihov novac i vjerujem da ćemo u ovom novom poslovnom domu i dalje nastaviti hrabro mijenjati pravila igre“, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

blank

Iz Brigade ističu kako je novi prostor dinamičan i jedinstven, upravo kao i sam Tele2. Uređenje je osmišljeno tako da su timovi strukturirani u odvojene manje skupine, ali istodobno i dalje povezani u jednom prostoru te su zaposlenici u svakom trenutku međusobno dostupni. Također, osmišljen je tako da ga zaposlenici s vremenom nadopune novim idejama, namještajem i uređenjem te da ‘raste’ zajedno s kompanijom.

Iz Tele2 ističu kako u novom radnom prostoru žele potaknuti drukčiji način rada koji podrazumijeva i veću prilagodljivost. Uklonili su tako određene fiksne stavke te su, primjerice, fiksni telefoni postali povijest. Uveli su i mogućnost fleksibilnih radnih mjesta, što znači da se u nekim područjima nalaze visoki radni stolovi na kojima se može raditi ako nekomu više odgovara uspravan položaj ili ako želi povremeno promijeniti okolinu.

blank