Tele2 PlayDay – Clash Royale gaming turnir

blank

Ne propustite veliki mobilni esport gaming događaj u Zagrebu na kojem domaći Clasheri imaju priliku pokazati koliko su dobri.

Gaming organizacija Valiance, platforma za profesionalni mobilni esport, u Zagrebu organizira zanimljiv Clash Royale turnir, Tele2 PlayDay! Gaming događaj održava se 17. lipnja 2018. u kinu Europa. Nakon odrađene serije ONLINE turnira u suradnji s Tele2, Valiance vas poziva na Tele2 PlayDay – Clash Royale OFFLINE event.

Po prvi put mečevi na mobilnim platformama moći će se gledati na velikom kino platnu, pod budnim okom profesionalnih komentatora koji će zasigurno imati što reći na svaki potez lokalnih Clashera.

Prijave za turnir počinju od 14 sati u kinu Europa. Po četiri najbolja igrača skupit će se iz dva turnira od kojih prvi počinje u 15, a drugi u 17 sati. Veliko finale od 8 najboljih igrača iz prva dva turnira počinje u 18 sati, a u 20 sati je proglašenje pobjednika.

Za posjetitelje je osigurana dodatna zabava na sadržajnim punktovima na kojima će moći isprobati i izbrusiti svoje vještine na PlayStation ima igrajući Fortnite i Fifa 2018, dok će na Huawei uređajima probati trenutno najbolju taktičku pucačinu Critical Ops.

blank