Tele2 PlayDay turnir u Clash Royalu

blank

Više od 1000 ljubitelja mobilnih i video igara uživalo je na velikom gaming eventu Tele2 PlayDay turnir.

Drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira u Clash Royalu okupilo je u Zagrebu velik broj ljubitelja mobilnih i video igara. Na velikom gaming eventu objedinjena su tri popularna esports naslova: Clash Royale, Critical OPS i Fortnite.

7. listopada 2018. drugi po redu Tele2 PlayDay, Clash Royale LAN event nadgledali su Prof. Oak i PvtMoleEster, komentatori koji su stručnim zapažanjima pratili odmjeravanja snaga pravih Clashera u najpoznatijoj mobilnoj igri na svijetu.

blankProfesionalne igrače i najpoznatije YouTubere na ovim područjima na drugom u nizu Tele2 PlayDayu putem streama pratilo je više od 8000 ljudi. Ovu pravu esport oazu u centru grada krasila su mnoga lica vodećih zvijezda hrvatske gaming scene poput Marka KOFSa, koji je spremno odgovarao na sva pitanja fanova.

Osim turnira, posjetitelji su uživali u brojnim drugim zabavnim sadržajima dok su se zaljubljenici u mobilni FPS okušali u najpopularnijoj mobilnoj pucačini današnjice – Critical Opsu na Huawei P20 lite telefonima. Glavnu pozornicu je, kao i prvi put, zauzeo Clash Royale turnir u kojem su se prisutni natjecali za glavne nagrade, a svi strastveni igrači već mogu rezervirati datum 15. prosinca ove godine kada je na redu iduće izdanje Tele2 PlayDay #3.

blank