Iskon časti jer ima mobilnu, a cijene su kao preko veze

blank

Za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8 GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS poruke, a kombinacijom Iskon.Mobile tarife s drugim Iskon paketima ostvarit ćete popust.

Ipak, za niže cijene u Iskonu morat ćete potegnuti vezu. A veza vam je glumica Nina Violić koja je zasukala rukave te u seriji zabavnih reklamnih spotova ove jeseni osobno prima pozive zainteresiranih korisnika. Dostupna je na Iskon.Mobile broju 099/505-2828.

Cijene paketa u kombinaciji s Iskon.Mobile mobilnom tarifom su niske:
– SOLO Internet košta samo 99,90 kuna
– TRIO paket (Internet, TV i telefon) ima cijenu od samo 169,90 kuna mjesečno.

Solo Internet paket brzine do 100 Mbps se u Iskonovoj jesenskoj akciji može ugovoriti za samo 99,90 kuna mjesečno dok za 169,90 kuna mjesečno dolazi TRIO paket s TV-om i telefonom. Korisnici
ostvaruju cijenu preko veze ako svoj paket odaberu u kombinaciji s Iskon.Mobile tarifom, koja je ustvari glavni razlog velikog jesenskog čašćenja.

Iskon je svoju mobilnu tarifu predstavio prije nešto više od godinu dana, a nakon osvježenja ponude tj. trajnog sniženja cijene na samo 100 kuna mjesečno Iskonovci su pohrlili po svoju pretplatu u Iskon. „Broj korisnika koji odabiru Iskon.Mobile tarifu je premašio sva naša očekivanja ove godine. Razlog je jednostavan: ponuda je izvrsna. Za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8 GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS nakon što se poveže s još 1 ili 2 SIM-ice. Tu je pogodnost iskoristilo čak 70% Iskon.Mobile korisnika, zadovoljnih tarifom koja po odličnoj cijeni nudi sve potrebno za bezbrižno pričanje i surfanje“, pojašnjavaju u Iskonu.

U Iskonovoj „kao preko veze“ kombinaciji se, uz mobilnu tarifu, nalazi i fiksni Internet najveće moguće brzine dostupne na adresi korisnika. U ponudi su optičke brzine (100 ili 200 Mbps), VDSL (do
50 Mbps) i ADSL (do 10 Mbps), a dostupnost se lako provjerava upisom svoje adrese na poveznici https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi . Iskon jedini u Hrvatskoj u ponudi ima i inteligentnu televiziju koja po želji korisnika na početni zaslon donosi preporuke sadržaja, kao i veliku tražilicu s mogućnošću pokretanja svega što je unazad tjedan dana prikazano na +100 televizijskih kanala.

Posebne cijene „kao preko veze“ spremljene su i za one koji žele bilo koju drugu kombinaciju usluga (npr. net+TV; net+TV+mobilna…) ili trenutno ne mijenjaju mobilnog operatora. Svatko može dobiti svoju neobvezujuću ponudu preko veze pozivom na besplatni broj 0800 1000 ili putem Iskon Facebooka https://www.facebook.com/iskoninternet . Budući i trenutni Iskonovci koji bi o ponudi „preko veze“ radije pričali sa zvijezdom Iskonove jesenske kampanje, glumicom Ninom Violić, mogu nazvati i njezin Iskon.Mobile broj 099/505-2828. Osim ponude, Nina će im ponuditi i pokoji dobar vic o Iskonovcima.

blank