Telemach Hrvatska donirao za Međunarodni dan žena

blank

Telemach Hrvatska donacijom od 10 tisuća kuna udruzi HERA upozorava na važnost zauzimanja za ravnopravnost žena te sustavne borbe protiv nasilja u obitelji

Međunarodni dan žena Telemach Hrvatska je obilježio novčanom donacijom udruzi za promicanje prava žena i djece HERA iz Križevaca čime će pomoći udruzi u njezinim aktivnostima na području zaštite i zauzimanja za prava žena i djece, borbe protiv nasilja u obitelji, pružanja psihološke i psihosocijalne pomoći žrtvama nasilja te razvoja i poticanja kreativnosti žena i njihova osnaživanja za aktivno uključivanje u društveni život zajednice.

„Ovom donacijom želimo izraziti zahvalu udruzi HERA na iznimnim naporima koje u svojem radu ulaže u zauzimanju za ravnopravnost žena. Mi u Telemachu Hrvatska snažno promičemo jednake mogućnosti za sve i provodimo niz dugoročnih mjera kojima potičemo rodnu ravnopravnost na radnom mjestu. Proteklih smo godina Međunarodni dan žena obilježavali darujući svim zaposlenicama cvijeće ili bombonijeru. Ove smo godine ipak odlučili napraviti korak više i donijeli poslovnu odluku kako ćemo Dan žena obilježiti uručenjem donacije onima koji čine korak više za cijelu zajednicu. Vjerujemo da će ova donacija biti dodatan vjetar u leđa udruzi u njezinu daljnjem radu“, rekla je Željka Košanski, direktorica sektora za ljudske potencijale u Telemachu Hrvatska.