Testirajte znanje iz područja digitalne obrade signala i osvojite nagrade

blank

Ericsson Nikola Tesla za studente i ostale zainteresirane organizira online DSP Hackathon iz područja Digital Signal Processing

Vrijedi se prijaviti na DSP Hackathon i provjeriti svoje znanje iz DSP-a (Digital Signal Processing). Studenti i profesionalci tehničkog usmjerenja, koji već znaju nešto o DSP-u ili o tome žele naučiti, na hackathonu od 21. svibnja do 14. lipnja 2021. mogu pokazati i provjeriti svoje znanje.

DSP Hackathon natjecanje u organizaciji Ericssona Nikole Tesle (ENT) sadržava tri razine zadataka (Basic, Intermediate, Advance), a odvija se putem platforme GitHub. Zainteresirani natjecatelji mogu se priključiti tijekom cijelog trajanja natjecanja, a za najuspješnije i najbrže sudionike pripremljen je nagradni fond. Tijekom natjecanja zadatci će se kontinuirano pregledavati i svi će sudionici u svakom trenutku imati uvid u mogućnost osvajanja nagrada.

Ericsson Nikola Tesla najboljim će natjecateljima ponuditi daljnji angažman kroz stručnu praksu ili mogućnost zaposlenja u kompaniji koja je u prvom kvartalu ove godine imala operativnu dobit 45,3 milijuna kuna, što je za 35,2 % više u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.

Pored osvajanja nagrada i testiranja znanja, DSP Hackathon je osmišljen i kako bi sudionici dobili priliku naučiti nešto novo o temi digitalne obrade signala. Stručnjaci iz ENT-ovog Razvojno-istraživačkog centra pripremili su zadatke i materijale za učenje koji će pomoći usvojiti potrebno gradivo.

Za više informacija i prijavu na DSP Hackathon posjetite link.