Cijene iste, paketi još veći – bonbon zna iznenaditi svoje korisnike

blank

Uz postojeće pakete sa starim nazivima, bonbon svojim korisnicima nudi i dva nova paketa interneta za one koji vole puno surfati

Bonbon se prilagođava potrebama svojih korisnika. Od početka svibnja nude još veće, bolje i izdašnije bonbon pakete uz iste cijene. Novi paketi su jednostavniji, a što zaista nude najbolje je da sami usporedite.

Prati to i kampanja koju možemo vidjeti u online i offline medijima – „Ljudski je uspoređivati“ obraća se korisnicima na svoj jedinstven način te ih provocira da provjere svoj dosadašnji paket i usporede ga s paketima koje nudi bonbon.

Uz postojeće pakete, bonbon nudi dva nova paketa interneta posebno namijenjena korisnicima koji vole puno surfati i trebaju više gigabajta na raspolaganju. Ovo su postojeći paketi s minutama razgovora namijenjeni korisnicima na bonovima i na pretplati:

• Mali paket razgovora (300 minuta za 20 kuna)
• Srednji paket razgovora (600 minuta za 35 kuna)
• Veliki paket razgovora (2400 minuta za 50 kuna)

Trebate li podatkovni, internetski paket (naravno da trebate), bonbon nudi:

• Najmanji paket interneta (300 MB za 10 kuna)
• Srednji paket interneta (4 GB za 40 kuna)
• Veliki paket interneta (6 GB za 50 kuna)
• Jako veliki paket interneta (9 GB za 70 kuna)
• Jako jako veliki paket interneta (12 GB za 90 kuna)

Bonbon paketi na bonove i pretplatu
Bonbon paketi na bonove i pretplatu

Želite li dodatne zabave na svojem pametnom telefonu, za 35 kuna možete neograničeno slušati glazbu preko servisa Deezer, a gledanje HBO GO filmova i serija mjesečno košta 40 kuna. Ako još uvijek šaljete SMS poruke, bonbon nudi i mali paket s 300 SMS poruka mjesečno za 20 kuna. Cijena prava sitnica.

Gotove kombinacije već desetljeće ističu bonbon pred drugima na našem tržištu. Velika kombinacija za 95 kuna uključuje 6 GB, 2400 minuta i 300 SMS poruka dok Jako velika kombinacija za 110 kuna uključuje 12 GB, 2400 minuta i 300 SMS.

A ako ste na bonbon pretplati (to znači da nemate ugovornu obavezu), vama se uz prethodno navedene pakete nudi i paket Super velikog interneta (20 GB za 100 kuna), kao i Jako jako velika kombinacija (40 GB, 2400 minuta, 300 SMS) za 140 kuna.

U Jako velikoj kombinaciji za pretplatnike nalazi se čak 20 GB, što znači da u njoj pretplatnici dobivaju 20 GB, 2400 minuta i 300 SMS poruka za samo 110 kuna. Ne zaboravite da jedinice iz svih paketa, koje ne stignete potrošiti, reaktivacijom prenosite u novi mjesec.

U periodu od 14.5. do 1.6.2021. uz mjesečni internetski paket možete jedanput za 0 kn aktivirati YouTube opciju bez potrošnje interneta. To znači da možete gledati beskonačno puno YouTube videa bez da trošite internet iz svojeg paketa. Pogodnost se odnosi i na prepaid i na postpaid korisnike.

blank

Bonbon je kao brend poznat po svojem jednostavnom i iskrenom pristupu, a upravo to odlikuje i našu novu ponudu. Pomno smo slušali što naši korisnici trebaju i traže i prema njihovim željama skrojili smo ovu ponudu. Pritom smo uz razne novosti vratili ‘stare’ nazive paketa koji svojim nazivima odlično odražavaju ono što nudimo – bolje pakete s više pogodnosti za istu cijenu“, poručio je Diego Perez Tenessa de Block, direktor odjela za mobilnu ponudu u bonbonu.