Tomato ponovo daruje kune i megabajte prilikom nadoplate prepaid računa

blank

Kupujete li prepaid bon na web stranici Tomato i plaćate Mastercard karticom, dobit ćete 10 posto više kuna i 10 puta megabajta

Odlučite li se kupiti Tomato bon od 60 kuna, toliko ćete prepaid bon i platiti putem online kupnje. Na račun ćete dobiti dodatnih 10 posto iznosa odnosno ukupno ćete dobiti 66 kuna. Slična promocija postojala je do prije godinu dana, a zatim je bila ukinuta. Nekada se za ovakav način kupnje dobilo 20 posto više iznosa kuna. Kupnja Tomato bona na ovakav se način zaista isplati, a u ponudi su bonovi od 25 kn, 60 kn, 120 kn i 240 kn.

blank

Uz dodatne kune, dobit ćete i gratis megabajte. U konkretnom slučaju, za prepaid bon od 60 kuna kupljen u Tomato web shopu, dobit ćete 600 megabajta, a možete ih koristiti sljedećih 30 dana. Nakon toga se besplatni megabajti poništavaju, ukoliko ih ne potrošite tijekom 30 dana. Stanje bonus megabajta Tomato korisnici provjeravaju slanjem SMS poruke sa sadržajem ? na broj 13421.

Napominjemo kako se besplatne kune i megabajti dobiju prilikom prve nadoplate u kalendarskom mjesecu pa ako želite iskoristiti bonus svaki put pripazite na taj detalj. Naravno, besplatne kune i megabajte dobit će svi vlasnici Tomato telefonskog broja, ukoliko u istom mjesecu nadoplaćujete više različitih računa.

blank

Dodajmo i kako od nedavno korisnici Tomato prepaid usluge dobivaju SMS poruku s više informacije – uz podsjetnik o skorom isteku aktivne tarife (datum i vrijeme), u SMS poruci se korisnika informira i o trenutno nedostajućem iznosu kuna tako da korisnik odmah zna koliko dodatnih kuna mora nadoplatiti.