Trebate besplatne gigabajte? Tele2 daje do 6 GB mjesečno

blank

Tele2 svojim privatnim i poslovnim korisnicima daje besplatne gigabajte kako bi se lakše prebrodile neočekivane okolnosti nastale zbog koronavirusa

Dodatnih 6 GB podatkovnog (internetskog) prometa mjesečno Tele2 daje svojim privatnim i poslovnim korisnicima, a mogu se aktivirati nakon što se potroši podatkovni promet uključen u tarifu.

Besplatnih, dodatnih 3 GB interneta dobit će i Tele2 prepaid korisnici bonova, a vrijede 30 dana nakon aktivacije. Besplatni gigabajti mogu se jednostavno aktivirati u aplikaciji Moj Tele2 ili SMS porukom.

Telekomunikacije su jedan od najvažnijih strateških sektora nužnih za funkcioniranje društva, a njihova važnost još više dolazi do izražaja u ovim izvanrednim okolnostima zbog koronavirusa i COVID-19 bolesti. Stoga je sada posebno važno ostati u kontaktu i pomoći jedni drugima, poručuju iz Tele2.

blank

Od 20. ožujka pa sve dok traje održavanje nastave na daljinu Tele2 svim učenicima koji su obuhvaćeni programom Škola za život omogućava dodatnih 5 GB podatkovnog prometa svakih sedam dana. Ujedno, novost je i da sada svi učenici imaju i besplatan streaming za praćenje nastave na daljinu putem aplikacije HRTi.

Tele2 je već ranije svim svojim korisnicima omogućio besplatan pristup nastavnim sadržajima na CARNetovoj mreži. Tako svi nastavnici i učenici koji su Tele2 korisnici, a nisu sudjelovali u programu Škola za život, besplatno mogu surfati koristeći sadržaje poput Loomena, učilice.hr, škole.hr, e-dnevnik, upisi.hr te ostale nastavne sadržaje unutar CARNetove mreže.

Iz Tele2 napominju i to da se korisnicima prilikom korištenja aplikacija ili mrežnih stranica poput YouTubea, WhatsAppa, Vibera, Gmaila, i sličnih, kao i alata za kolaboraciju u oblaku kao što su Google Docs, Microsoft Teams, Microsoft Office 365, Google classroom i sl. podatkovni promet naplaćuje prema cjeniku i uvjetima tarife koju korisnik ima, neovisno koristi li ih sa svojim korisničkim imenom i adresom iz CARNEtovog AAI@EduHR sustava jer te aplikacije nisu unutar CARNetove mreže.

Ujedno, iz Tele2 podsjećaju na to da korisnici ne moraju izlaziti iz svojih domova kako bi platili račune, nadoplatili račun bonom, promijenili tarifu, kupili neki dodatni paket ili pratili potrošnju, već to mogu jednostavno i sigurno obaviti online kanalima kao što su to aplikacija Moj Tele2, webchat i Facebook Messenger.

S obzirom na smanjenu mobilnost svih građana, korisnici Tele2 sve važne informacije i savjete mogu brzo i jednostavno pronaći na internetskoj stranici https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/ovo-vrijeme-trazi-puno-odgovora/p505/ ili pozivima Službi za korisnike (Služba za privatne korisnike: 095 1000 444, Služba za poslovne korisnike: 095 1000 500), a više informacija o proizvodima, uslugama i ponudama mogu dobiti i na broj 0800 3 095.

Informacije o novom koronavirusu (SARS-CoV-2) i COVID-19 bolesti na dan 24.03.2020.

Broj oboljelih u Hrvatskoj: 361
Broj umrlih u Hrvatskoj: 1
Laboratorijski potvrđenih oboljelih od COVID-19 bolesti u svijetu (izvor ECDC): 378 041
Broj umrlih u svijetu (izvor ECDC): 16 365
Broj oboljelih u Europi (EU/EEA i UK – izvor ECDC): 182 470
Broj umrlih u Europi (EU/EEA i UK) : 10 049