Tri poboljšanja koja donosi Samsung One UI Watch

blank

Samsung Galaxy Watch4 bit će prvi uređaj s One UI Watch korisničkim sučeljem te novom platformom za pametne satove

Platforma One UI Watch je stvorena u suradnji s Googleom, a donosi tri poboljšanja:
– bolje performanse
– bolju povezanost između Galaxy Watch uređaja te Android pametnih telefona
– pristup većem broju aplikacija.

Novo sučelje dizajnirano je da omogući učinkovitiju povezanost Galaxy Watch pametnog sata i pametnih telefona, a vidjet ćemo ga na sljedećem pametnom satu Samsung Watch koji će biti predstavljen na Galaxy Unpacked u kolovozu 2021.

blank

Nakon što korisnik na pametni telefon obavi instalaciju aplikacija kompatibilnih s pametnim satom, one će se automatski brzo preuzeti i na sam Galaxy Watch. Primjeri aplikacija su Adidas Running, GOLFBUDDY SmartCaddy, Strava ili Swim.com za sportske entuzijaste. Korisnicima koje zanima wellness svidjet će se aplikacije poput Calm or Sleep Cycle dok će ljubitelji glazbe uživati u otkrivanju novog sadržaja na aplikacijama kao što su Spotify i YouTube Music. Na kraju, svima koji vole u slobodno vrijeme istraživati dobro će doći i Google Maps.

Ako je korisnik prilagodio prikaz vremena na svojem pametnom telefonu, pametni sat će se sinkronizirati. Isto tako, ako korisnik odluči blokirati pozive i poruke s pametnog sata, oni će također biti zaustavljeni i na pametnom telefonu.

blank