U prosincu Xiaomi u Zagrebu otvara prvi Mi Store u Hrvatskoj

blank

Xiaomi je četvrti proizvođač mobitela u svijetu, a poziciju mu osigurava rast isporuka pametnih telefona za 21,2% u trećem kvartalu 2018. te rast tržišnog udjela od 2,2%.

Mi Store u Zagrebu otvara se samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu. U novoj trgovini u zagrebačkom Arena shopping centru u prvoj polovici prosinca 2018. ponudit će se veliki broj najnovijih pametnih telefona koji osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom te široku paletu Ecosystem proizvoda.

blank
Xiaomi Mi 8 Pro ima ugrađeni senzor otiska prsta na zaslonu koji koristi tehnologiju otključavanja osjetljivu na dodir

Uz najnovije Xiaomi modele pametnih telefona Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi će se naći i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

blank
Mi Bedside Lamp je noćna svjetiljka koja radi na dodir, pružajući vam iskustvo od 16 milijuna boja i razne rasvjetne načine kako bi se stvorio fantastičan ugođaj u spavaćoj sobi

Ovogodišnji poslovni rezultati sukladno kojima je Xiaomi, već u trećem kvartalu ove godine ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to upravo zahvaljujući u najvećoj mjeri seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea potvrđuju ispravnost odluke o otvaranju prodajnog centra u Zagrebu.

blank
Mi Body Composition Scale vam govori ono što trebate znati, samo s jednim mjerenjem: masu, mišićnu masu, tjelesnu masnoću, sadržaj vode i brojne druge karakteristike

Za otvorenje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe te prvog u Hrvatskoj zaslužna je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru. Nakon što je u svibnju ove godine otvorila prvi Mi Store u Beču u Austriji (Shopping City Süd), tvrtka Bijelić Co, u želji jačanja prisutnosti te dodatnog osiguravanja lakše i šire dostupnosti Xiaomi uređaja krajnjim korisnicima, potaknuta pozitivnim iskustvima s otvorenja u Austriji, donijela je ovu važnu odluku kojim će hrvatsko tržište pametnih telefona biti bogatije za do sada nedostupne proizvode ovog kineskog lidera.

Pogledajte kako je izgledalo otvorenje trgovine u Beču kada je Xiaomi ponudio odlične akcije poput bilo kojeg proizvoda za samo 10 eura u prvih deset minuta nakon otvaranja trgovine, a jedinstvene akcije i pristupačne cijene očekuju i sve kupce koji dođu na otvorenje zagrebačke trgovine u prvoj polovici prosinca 2018:

blank

Odbrojavanje do najspektakularnijeg otvorenja je počelo, a sve detalje pratite na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/XiaomiHrvatska1/ te web stranici: https://xiaomi.bijelic-co.hr/hr/xiaomi

Povijest tvrtke Xiaomi:

Xiaomi je 2010. godine osnovao poduzetnik Lei Jun smatrajući da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postalo i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije. Xiaomi je prepoznatljiv po jedinstvenom logu MI koji predstavlja skraćenicu termina „Mobile Internet“. U svom proizvodnom programu Xiaomi u ponudi ima široku lepezu pametnih telefona (Mi 8, Mi 8 Pro, Pocophone F1) uz ostale proizvode potrošačke elektronike (Mi TV, Mi narukvice i ostalu dodatnu opremu).