Infobip osvojio četiri zanimljive nagrade

blank

Hrvatska tvrtka Infobip, globalna komunikacijska platforma za poslovne korisnike, osvojila je višestruka priznanja na dodjeli nagrada Messaging & SMS Global Awards.

Najbolji messaging API, najbolja messaging inovacija za operatore, najbolja anti-fraud inovacija i najbolji SMS/A2P provider za EMEA regiju nagrade su koje je Infobip osvojio na manifestaciji Messaging & SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity Media.

Ove četiri nagrade pravi su dokaz naše predanosti razvoju komunikacijskih rješenja svjetske klase. Dokazali smo kako su naša messaging rješenja za poslovne korisnike, kojima je sigurnost top
prioritet, superiorna u cijeloj industriji. Premda smo tržišni lideri, ne stajemo s razvojem, s fokusom na inovativna rješenja i kontinuirano poboljšanje naše komunikacijske platforme kako bismo u
svakom trenutku mogli odgovoriti zahtjevima koje kompanije danas imaju. Neizmjerno sam ponosan na cijeli naš tim i njihov talent. Svi oni svojim znanjem pridonose priznanjima koja su nam prava inspiracija da nastavimo pomicati granice u mobilnim komunikacijama, izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Messaging & SMS Global Awards okuplja tržišne lidere iz cijelog svijeta kako bi odali priznanje visokim postignućima unutar Messaging i SMS eko sustava.

blank
Silvio Kutić