Uz Alcatel 1S izaberite ljetni poklon po izboru

blank

Ručnik, bežični zvučnik, šešir ili lopta pokloni su između kojih u mobis.hr trgovini možete birati prilikom kupnje novog Alcatela 1S

Neće vas oduševiti samo najnoviji Alcatel 1S nego i zanimljivi ljetni pokloni kojima će vas iznenaditi mobis.hr prilikom kupnje ovog Android pametnog telefona u kućištu kompaktnih dimenzija s 3 GB radne memorije, uz izuzetno povoljnu cijenu.

blank

Kad se pojavite na plaži s Alcatelom 1S u metalik plavoj ili metalik crnoj boji i ručnikom, bežičnim zvučnikom, sa šeširom na glavi ili s loptom za igru na pijesku, ovisno što odaberete u napomeni prilikom kupnje putem web shopa mobis.hr, znat ćete da je ljeto počelo. Akcija traje do 31.7.2019. ili do isteka zaliha, a cijena za Alcatel 1S je 854,05 kuna.

blank

I nakon odlaska s mora uživat ćete u performansama novog Alcatela 1S s FullView HD+ ekranom dijagonale 5,5 inča, uz bateriju kapaciteta 3060 mAh, a naročito će do izražaja doći 3 GB radne memorije, što je izuzetno velika RAM memorija u ovom cjenovnom segmentu. Integrirani FM prijamnik, straga integrirani senzor otiska prsta, otključavanje ekrana pogledom u prednju kameru uz Face Key samo su neke od naprednih mogućnosti modela Alcatel 1S.

blank

Snimajte profesionalne fotografije s bokeh efektom s odličnim stražnjim kamerama u kombinaciji 13 + 2 megapiksela i pohranite ih na proširivu unutarnju memoriju do 128 GB, uz internu memoriju od 32 GB. Prednja selfie kamera nudi 5 megapiksela, uz HD video snimanje pri 30 sličica u sekundi.

blank blank blank