Viber My Notes pomaže u boljem organiziranju vašeg vremena

blank

Uz My Notes moći ćete kreirati to-do liste, spremiti omiljene poruke, video i fotografije…

Rakuten Viber najavio je My Notes za sve one koji ne žele downloadati dodatnu zasebnu aplikaciju za upravljanje obvezama i zadacima. Digitalna usluga omogućuje organizaciju svakodnevice iz jedne aplikacije.

Uz My Notes moći ćete organizirati velike i male trenutke i uspomene, pojednostaviti dnevne zadatke i produbiti odnose s dragim ljudima i korisnicima širom svijeta. Olakšat će to svakodnevicu današnjih korisnika koja se sastoji od neprekidnog multitaskinga – rade dok primaju poruke, pozive i videa – zbog čega je praćenje svih obaveza na jednom mjestu velik izazov

My Notes je posebno mjesto na korisničkoj chat listi koje na jednom mjestu pomaže zadržati razne to-do liste, fotografije, podsjetnike i ostalo. S preko milijardu korisnika i preko sedam milijuna interakcija na Viber appu svake minute, My Notes će dodatno olakšati svakodnevne zadatke korisnika, što će im uštedjeti vrijeme i povećati učinkovitost.

My Notes usluga osmišljena je za rad uz svakodnevni messaging, a njene organizacijske funkcije u Viberu nude sljedeće mogućnosti:
– Kreiranje to-do lista i uklanjanje izvršenih zadataka
– Spremanje omiljenih poruka, videa, fotografija i stickera na jednom mjestu
– Sinkroniziranje s bilo kojim uređajem (npr. mobitel, desktop računalo, tablet itd.)
– Postavljanje podsjetnika za najvažnije bilješke (uskoro)

“Olakšati svakodnevicu korisnicima za nas je jedan od ključnih prioriteta, a My Notes to podiže na potpuno novi nivo,” izjavio je Ofir Eyal, operativni direktor Rakuten Vibera. “Naši korisnici već polažu povjerenje u Viber i cijene nas zbog snažne zaštite privatnosti i brzine. S veseljem čekamo da isprobaju ove nove alate kako bi s lakoćom organizirali svoje misle, želje i zadatke, sve u jednom appu.”