Više od 1,3 milijuna zainteresiranih za digitalno osiguranje

blank

Danas je točno godinu dana od predstavljanja inovativnog osiguranja za automobile – Laqo je omogućio pravu revoluciju u ovaj svijet

Samo 52 sekunde potrebne su za kupnju Laqo osiguranja. To je rekord u najbrže kupljenoj polici Laqo osiguranja. Koliko je vaš rekord?

Prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje Laqo, koje je prošle godine prema ocjenama stručnjaka proglašeno TECH inovacijom, u svega godinu dana od lansiranja na tržište bilježi odlične rezultate – čak 1,3 milijuna korisnika u godinu dana posjetilo je Laqo web kako bi kupili Laqo osiguranje ili saznali više informacija dok je kalkulator za izračun cijene koristilo više od 350.000 ljudi.

blank

Laqo aplikaciju aktivno koristi više od 50% klijenata te se ona našla u TOP 5 financijskih aplikacija na App Storeu i Play Storeu. Na potpuno digitalni način do sada je riješeno 75% prijavljenih šteta, a najbrže isplaćena šteta je riješena u roku od 17 sati.

 

Prije nekoliko mjeseci lansiran je i jedinstveni program prevencije LaqoPrevent kojim se korisnike potiče na odgovornije ponašanje u prometu uz pomoć naprednog tehnološkog rješenja telematike. Čak 38% korisnika aplikacije Laqo koristi LaqoPrevent, a prosječna ocjena vozača je 70/100.

blank

„Za razvoj Laqo osiguranja trebalo nam je 10 mjeseci na čemu je neumorno radio veliki tim naših stručnjaka. Kada pogledamo unazad godinu dana vidimo da smo napravili sjajan posao jer su naši korisnici to itekako prepoznali i nagradili. Laqo trenutno nudi potpuno digitalno ugovaranje Obveznog i Kasko auto osiguranja, a u sljedećim fazama u planu je i uvođenje drugih vrsta osiguranja“, ističe Ana Zovko, direktorica Sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja.

 

Povodom prvog rođendana Laqo je pripremio niz poklona i pogodnosti za svoje postojeće i buduće korisnike koji do 15. listopada prilikom kupovine osiguranja mogu birati između: poklon bona od 150 kn na ukupnu cijenu police, plišane igračke Pavle Pauq, Crodux poklon bona za gorivo i mnogih drugih pogodnosti. Uz kupnju police osiguranja, korisnici dobivaju i 50% bonusa, 5% popusta na jednokratno plaćanje te 20% popusta na Kasko uz Obvezno osiguranje.