Besplatni razgovori do kraja 2021. godine

blank

Sve nove prepaid i postpaid korisnike bonbon časti free razgovorima i to prema svim mrežama u Hrvatskoj

Ljudski je uspoređivati, a fer je nagrađivati smatraju u mobilnoj mreži bonbon koja ponovo ugodno iznenađuje ne samo svoje nego i sve nove korisnike. U mjesecu u kojem obilježavaju 11 godina postojanja (s radom je bonbon mreža počela 1. listopada 2010. godine) dovoljno je postati novi bonbon korisnik (na bonove ili pretplatu), a zauzvrat ćete do kraja ove godine besplatno razgovarati s korisnicima svih mreža u Hrvatskoj.

U bonbonu nisu zaboravili ni na svoje postojeće korisnike te će svi oni dobiti dvostruko više minuta za razgovore u svojim paketima. Od 4. listopada 2021. ponuda je automatski aktivirana svim postojećim prepaid i postpaid korisnicima, a od 6. listopada i svim novim korisnicima i vrijedi do kraja 2021. godine.

blank

„Povećanje podatkovnog prometa bilježi kontinuirani rast i u bonbonu stalno kreiramo ponude koje odgovaraju tom trendu. Pritom smo se svojim korisnicima željeli zahvaliti na ukazanom povjerenju, a novim korisnicima kojih je svakim danom sve više, dati ponudu koja u potpunosti odgovara njihovim željama i potrebama. Surfaj puno, a razgovaraj još više, mogli bismo reći. Vjerujemo kako će ovu pogodnost prepoznati brojni korisnici, osobito u vrijeme kada nam se bliže blagdani i kada, više nego ikada, želimo biti u kontaktu s onima koje volimo“, rekao je Diego Perez Tenessa de Block, direktor odjela za mobilnu ponudu.

Uz bonbon ćete dobiti više vrijednosti za svoj novac, jednostavnost korištenja te niz prednosti kako za one koji vole puno surfati tako i za one koji puno razgovaraju. Pri tome ne morate razmišljati o troškovima.