Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

blank

Ne znamo jeste li uspjeli zapamtiti cijeli naziv posebne verzije Xiaomijevog električnog romobila, ali o njemu ćete sigurno pričati s prijateljima

Uz maksimalnih 25 km/h i 600 W maksimalne snage (inicijalno 300 W) novi Xiaomijev romobil nije ništa brži od drugih električnih romobila na tržištu, ali možda ćete imati osjećaj veće brzine. Naravno, uz električni pogon potpuno je tih tako da nemojte očekivati sve ono što donosi AMG oznaka u svijetu automobila.

blank

S jednim punjenjem baterije od 8 – 9 sati moći će se prijeći udaljenost do 45 km (uz masu vozača od 75 kilograma, pri 25 °C, bez vjetra na ravnoj podlozi, uz brzinu od 15 km/h), a električni skuter mase 14,2 kilograma ima pouzdan sustav dvostrukog kočenja, 8,5-inčne pneumatske gume na napuhavanje i ugrađeni zaslon za besprijekorno praćenje. Maksimalna nosivost je 100 kilograma.

Novo izdanje kombinira dizajnerske elemente vodećih automobilskih tvrtki s Xiaomijevim naprednim inženjeringom skutera s tirkiznim naglascima i prepoznatljivim AMG brandingom u blizini stražnjeg kotača. Hm, trebali li ovu novost ipak prebaciti u našu automobilsku rubriku?!

Cijena za Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition je 799 eura.

blank

blank blank

blank