Xiaomi Mi Note 10 Lite s četiri stražnje kamere

blank

Nakon Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro sada je na hrvatsko tržište stigao i novi Xiaomi Mi Note 10 Lite

Laganija izvedba Xiaomi Mi Note 10 Lite s četiri stražnje kamere ne nudi fotografske mogućnosti kao peterostruka kamera na Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro koji su predstavljeni u studenom i prosincu 2019. godine.

Xiaomi Mi Note 10 Lite ne posjeduje telefoto kameru, a stražnja se kamera sastoji od glavnog, 64 MP senzora ultra visoke rezolucije te 8 MP ultraširokog senzora, 5 MP senzora dubine i 2 MP makro senzora. Prednja kamera je opremljena 16 MP senzorom koji osigurava besprijekorno snimanje AI selfie fotografija i videozapisa.

blank

S prednje strane se nalazi 6,47-inčni 3D zaobljeni AMOLED zaslon s TÜV Rheinland certifikatom za kvalitetu zaštite očiju, a zaštićen je Corning Gorilla staklom pete generacije. U sklopu zaslona osigurana je dvostruka mogućnost otključavanja uređaja – otiskom prsta i AI prepoznavanjem lica.

Mi Note 10 Lite dolazi u varijanti od 6 GB RAM + 128 GB ROM, a dostupan je u bojama Midnight Black, Glacier White i Nebula Purple u sklopu Xiaomijeve web trgovine https://xiaomi-store.hr/, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co.

Xiaomi Mi Note 10 Lite dostupan je u sklopu hrvatskog online Mi Storea, a cijena pametnog telefona je 3.349 kuna (svibanj 2020.).

blank