Zaštitne maske i zaštita ekrana iPhone 12 modela s potpisom Catalyst

blank

Catalyst je odmah nakon predstavljanja nove Apple iPhone 12 serije predstavio zaštitne maske i zaštitu za ekran

Catalyst je poznat po zaštitnim kućištima koja bez problema odolijevaju i udarcima tako da su pametni telefoni te druge vrste gadgeta sigurni u našim rukama, ali i ako padnu iz ruke na tvrdu podlogu.

Nove zaštitne maske nude povećanu zaštitu od udara, imaju robusne teksture te matirane pozadine za prilagođeni stil. Impact Protection maske dostupne su za iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max. Maske su dostupne u dvije serije.

iPhone 12 Catalyst Vibe
iPhone 12 Catalyst Vibe

Vibe serija dolazi s dvije teksture, ovisno o boji koja se odabere – Carbon Fiber for Stealth Black i Polymetric for Army Green, čime se kreirao robusniji stil i bolji grip odnosno ležanje u ruci.

iPhone 12 Pro Catalyst Infuence
iPhone 12 Pro Catalyst Infuence

Influence serija ostaje vjerna Catalystovim značajkama s nekim dodanim inovativnim elementima, uključujući matiranu stražnju stranu koja onemogućuju otiske prstiju i nudi dodatnu zaštitu od padova s visine od 3 metra (Vibe) pa do čak 4,5 metra (Infulence).

blank

Oba dizajna sadrže Crux sustav za pričvršćivanje iPhonea 12 na sva četiri kuta maske, što korisniku omogućuje da prilagodi svoje postavke pričvršćivanja.

Korisnici novih iPhonea 12 mogu zaštititi svoje uređaje postavljanjem Catalyst zaštite na ekran, čime će pametni telefoni biti potpuno zaštićeni. Sve nove zaštitne maskice i zaštita za ekran dostupne su za narudžbu po cijeni od 39,99 USD na catalystcase.com

blank

blank blank