Završila je šesta sezona A1 Adria Lige

blank

U sklopu događanja Reboot Online Games Week powered by A1 održano je finale šeste sezone, u okršajima u četiri video igre

Uživo iz Eports studija te na streaming servisima i društvenim mrežama A1 Adria Lige, ljubitelji gaminga mogli su tijekom protekla četiri dana pratiti okršaje najboljih regionalnih esportaša u četiri videoigre: Brawl Stars, Clash Royale, CS:GO te FIFA21.

Uvertira u finale šeste sezone regionalnog esport natjecanja odigrana je na 5G mobilnim uređajima i A1 5G mreži. Gledatelji su se okušali protiv popularnih gaming influencera kao što su Lavvek, Inder45 i PvtMole dok su u natjecateljskom dijelu turnira Good Game ekipe nastavile dominirati Brawl Stars zajednicom; u Clash Royale dijelu turnira Team LAZR ipak je posustao nakon savršene grupne faze.

Bolji od njih su bili igrači ekipe Joža Esports predvođeni strašnim Nikolom. Postao je četverostruki osvajač ove prestižne esport lige:

Na početku lige nas je napustio jedan od najvažnijih igrača i u regularnoj sezoni nismo našli pravu formu. Rezultati nisu bili najbolji, promijenili smo formaciju u 2v2 setu i to se pokazalo kao pun pogodak jer Sasaa i Bruno Blaze su igrali savršeno. Sjajan je osjećaj po četvrti put osvojiti ovu ligu i želim se zahvaliti svojim suigračima na odličnoj igri.

Finalni poredak mobilnih igara

Brawl Stars:
1. mjesto – Good Game Gold
2. mjesto – Good Game Red
3. mjesto – FA Deadly
4. mjesto – Code Lyoko

Clash Royale:
1. mjesto – Joža Esports
2. mjesto – Team LAZR
3. mjesto – Flayn eSports
4. mjesto – Tribe Academy

U CS:GO okršaju, pred brojnim online pratiteljima, našla su se četiri najbolja tima s ovih prostora: 4Glory, EAGLES, Blink i lvlUP. Zadnjeg dana velikog finala šeste sezone A1 Adria Lige, ali i premijernog izdanja događanja Reboot Online Games Week powered by A1, natjecalo se u najnovijoj
verziji popularne nogometne igre FIFA21.

Finalni poredak računalnih igara

blank

CS:GO:
1. mjesto – lvlUP
2. mjesto – Blink
3. mjesto – 4Glory
4. mjesto – EAGLES

FIFA21:
1. mjesto – amke2001
2. mjesto – Esad Memić
3. mjesto – Brstimir
4. mjesto – Ajdin977

blank