Napeta završnica šeste sezone A1 Adria Lige

blank

Finala u mobilnim igrama održat će se u četvrtak i petak od 17 sati, dok su za vikend već od 13 sati na rasporedu ostale igre

U četvrtak 26. listopada 2020. od 17 sati se održava finale igre Brawl Stars, u petak od 17 sati Clash Royale dok su za vikend već od 13 sati na rasporedu ostale igre – CS:GO u subotu te FIFA21 u nedjelju.

Regionalno esport događanje ulazi u finale šeste sezone koje se ove jeseni zbog globalne pandemije, nažalost, neće održati uživo na Zagrebačkom velesajmu. Finalni okršaji u četiri igre odvijaju se u sklopu Reboot Online Games Week powered by A1 – uživo iz ESPORTS studija powered by A1 Adria League te se prikazuju na streaming servisima i društvenim mrežama A1 Adria Lige.

Brawl Stars

Teško je govoriti o ovoj sezoni Brawl Starsa bez govora o dominaciji Good Game timova. Organizacija koja je tek ove godine ušla u esport doslovno se prošetala grupnom fazom u ovoj igri. Tako su u finalu završili Good Game Gold i Red protiv kojih ćemo gledati i Code Lyoko i FA Deadly.

Clash Royale

Clash Royale nam je ove godine donio mnogo promjena. Crushers Esports postali su Team AMG, BCBG Esports su postali Team LAZR, a Totem Esports je u posljednjem odigranom kolu nastupao ni manje ni više nego kao Joža Esports. Ova previranja u imenovanju dobro su išla s previranjima u plasmanu, ali Team LAZR i Flayn eSports su još od samog početka čvrsto uhvatili vrh tablice i nisu
ga pustili. U finalu u petak im se pridružuju Tribe Academy i Joža Esports.

CS:GO

“Dobri stari” CS:GO ove nas je godine opet iznenadio i pokazao zašto je jedan od najvoljenijih esportova u povijesti. Prije početka grupne faze mnogi su na vrh stavljali prošlogodišnje finaliste Blink i lvlUP, ali onda se stvorio tim Shock Bomb i čak tri kola prije kraja glatko osigurao prolazak u finale. Četvrti finalist je EAGLES.

FIFA

Ova sezona donijela nam je zanimljiv obrat u FIFA natjecanju. Naime, FIFA21 izašla je upravo tijekom sezone, pa je zato liga odigrana u dvije različite verzije igre. Prva dva mini finala u igri FIFA20, a posljednje u novom nastavku. Ovo je za neke igrače bio veći izazov, za neke manji, a u nedjeljnim finalnim mečevima će se boriti esad1memic, Ajdin977, Brstimir i amke.